Ο “πρόεδρος” της Σπιναλόγκας με τις γυναίκες της ζωής του! Δες φωτογραφίες

Σε ανέμελες στιγμές με την οικογένειά του συνέλαβε ο φωτογραφικός φακός τον Τάσο Νούσια. Μαζί με την σύντροφό του Μαρλένε Καμίνσκι και την κόρη τους θέλησαν να εκμεταλλευτούν τις ημέρες που θα παραμείνουν στη συμπρωτεύουσα για την θεατρική παράσταση στην οποία πρωταγωνιστούν από κοινού.

Το φωτορεπορτάζ της Real News τους εντόπισε στα γραφικά πλακόστρωτα της Θεσσαλονίκης. Ο πρόεδρος από την επιτυχημένη σειρά “Το Νησί” πρωταγωνιστεί φέτος και σε μία από τις πιο μεγάλες επιτυχίες στο θέατρο – δεδομένης της ιδιαιτερότητας της παράστασης – η οποία έχει τίτλο “Σκουλήκια.

Μετά λοιπόν από τις παραστάσεις στην Αθήνα, οι οποίες και σημείωσαν ιδιαίτερη επιτυχία, η ομάδα της παράστασης υπό την σκηνοθετική οδηγία του Μάνου Πετρούση ανέβηκε στη Θεσσαλονίκη.

Ποια είναι όμως η γοητευτική σύντροφος του Τάσου Νούσια;

Οι δύο ηθοποιοί συναντήθηκαν το 2005 στο training που είχε γίνει για την παράσταση “Οι Αμαζόνες ξυπνούν”, όπου και κέρδισαν τις εντυπώσεις κερδίζοντας τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Αμέσως η χημεία και ο ενθουσιασμός ήταν έκδηλος, κάτι που μετουσιώθηκε σε μεγάλο έρωτα. Την σχέση τους ήρθε να συμπληρώσει η γέννηση της κόρης τους Ιωάννας το 2008.

Ο Τάσος Νούσιας δεν φαίνεται να εντυπωσιάζεται από το εθιμοτυπικό ενός γάμου και έτσι το ζευγάρι δεν έχει παντρευτεί, χωρίς αυτό να μειώνει καθόλου την όμορφη σχέση του ζευγαριού και την αγάπη στη μικρή τους κόρη.

Θελήσαμε να μάθουμε περισσότερα για την μυστηριώδη καλλιτέχνη που έκλεψε την καρδιά του γοητευτικού κου. Νούσια. Όπως διαβάζουμε στο βιογραφικό της, η Μαρλένε είναι ένας πολυτάλαντος άνθρωπος που ασχολείται με το θέατρο από το πόστο του ηθοποιού, αλλά και του σκηνοθέτη. Σπούδασε στο “Mozarteum” στο Σάλτζμπουγκ της Αυστρίας και συνέχισε την θεατρική της έρευνα και μετεκπαίδευση με τους Anatole Vassiliev, Fiona Templeton, Albert Filosov και Miriam King.

Το ταξίδι της με πυξίδα την τέχνη ξεκίνησε από το Εθνικό Θέατρο της Ζυρίχης, για να συνεχίσει σε σκηνές στη Γερμανία, στην Ελβετία και στην Αυστρία και το Λονδίνο.

Στην Ελλάδα έχει παρουσιάσει μέχρι τώρα έξι κλασσικούς μονολόγους με συνοδεία 14μελούς κλασσικής ορχήστρας και πρωτότυπη μουσική του Θεόδωρου Λεμπέση (Αθήνα και Λαύριο). Το 2010 πρωταγωνίστησε στην μεγάλου μήκους ταινία “Fish n’ Chips” του Ηλία Δημητρίου.

Η Marlene έχει διδάξει σωματικό και επινοητικό θέατρο (devised) στη Μεγάλη Βρετανία, στη Βοσνία, στην Ελλάδα και στο Κουβέιτ. Από το 2002-05 ήταν υπεύθυνη του τμήματος της New York Film Academy στο Λονδίνο. Αυτή την εποχή διδάσκει στο Θέατρο των Αλλαγών στην Αθήνα.

Τι είναι όμως ακριβώς το έργο “Σκουλήκια“;
Για τους Θεσσαλονικείς που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν την παράσταση… Πρόκειται για ένα πολύ συναισθηματικό έργο που προσπαθεί να ρίξει φως στην σκληρή πλευρά των ανθρώπων και την εμμονή τους να βάζουν όρια, χαρακώματα και αναχώματα από τους υπόλοιπους γύρω τους. Το έργο πραγματεύεται τις ζωές 2 ανθρώπων άγνωστων μεταξύ τους, του Άαρον και της Μίρα.

Ο Άαρον, πρώην οδηγός φορτηγών, ζει και εργάζεται στη φάρμα του Άλεξ, αδερφού της Μίρα. Ένα ατύχημα σημάδεψε τη ζωή του. Χάνει την μνήμη του και η μοίρα θέλησε να γνωρίσει τον Άλεξ. Μαζί του αρχίζει να μαθαίνει τη ζωή από τη αρχή.

Η Μίρα μια γυναίκα που έχει ζήσει τη ζωή της μέσα στον πλούτο και την πολυτέλεια, εγκατέλειψε το πατρικό της πριν 25 χρόνια. Στα παιδικά της χρόνια ο Μιχαήλ Άγγελος σημάδεψε τη ζωή της και από τότε το μόνο που ήθελε ήταν να γίνει ζωγράφος.

Η μάχη για το τι είναι δικό μου, τι δεν είναι, τι μου ανήκει, τι όχι, τι είναι δίκαιο, τι άδικο, αρχίζει να ξεδιπλώνεται. Ο ισραηλινός συγγραφέας του έργου Χιλέλ Μίτελπουνκτ γράφει ουσιαστικά ένα πολιτικό και βαθιά ανθρώπινο έργο.

Οι ήρωες του αντιπροσωπεύουν όλη αυτή την τραγική κατάσταση της διαιρεμένης γης στο Ισραήλ και την Παλαιστίνη και με αφορμή αυτό μιλάει για όλα τα κράτη που έχουν το ίδιο πρόβλημα. Το έργο του επεκτείνεται και στις απλές ανθρώπινες σχέσεις ξεδιπλώνοντας με μαεστρία όλη την ανθρώπινη παθολογία…


Η παράσταση έσπασε ταμεία στην Αθήνα και ανεβαίνει στη Θεσσαλονίκη για 10 ΜΟΝΟ παραστάσεις από τις 18 εως τις 29 Μαΐου 2011

Παραστάσεις κάθε Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή στις 21:00, στο θέατρο Σοφούλη.

Τιμή εισιτηρίου: €15 και €12 (φοιτητικό)

Read More

And More