Ο πρόσφυγας που έβγαλε selfie με την Angelina Jolie

Αναστάτωση έχει προκαλέσει η επίσκεψη της Angelina Jolie στη χώρα μας. Η χολιγουντιανή σταρ βρέθηκε στην Ελλάδα ως Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για να στηρίξει τους πρόσφυγες που έχουν βρει καταφύγιο εδώ.

Λίγο μετά την άφιξή της στο ελληνικό έδαφος επισκέφτηκε το λιμάνι του Πειραιά και το κέντρο συγκέντρωσης προσφύγων. Έγινε κυριολεκτικά πανικός από τον κόσμο που ανυπομονούσε να δει από κοντά την Angelina.

Φυσικά, δεκάδες ήταν και τα media του εξωτερικού που κατέφθασαν για να καλύψουν την επίσκεψη της διάσημης ηθοποιού στην Ελλάδα.

Ανάμεσα στους πρόσφυγες που συνάντησε η Angelina ήταν και ο νεαρός της φωτογραφίας που τράβηξε ο φωτογράφος του Reuters, Μιχάλης Καραγιάννης. Ο πρόσφυγας έβγαλε selfie με την αγαπημένη ηθοποιό.

Στη συνέχεια βρέθηκε στον Ελαιώνα όπου επισκέφτηκε ένα ακόμα κέντρο διλοξενίας ποσφύγων, ενώ στις 17:00 είχε προγραμματισμένη συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα στο Μέγαρο Μαξίμου (δες εδώ τις πρώτες εικόνες).

Όσον αφορά τη συνέχεια του προγράμματος της διάσημης ηθοποιού , αργά το απόγευμα ή πιθανότερο αύριο το πρωί θα μπει στο learjet της για να φύγει για τη Θεσσαλονίκη κι από εκεί για την Ειδομένη.

Read More

And More