O ”Ross” από τα ”φιλαράκια” έγινε μπαμπάς!

Ο αγαπητός σε όλους, ”Ross” από τα ”F.R.I.E.N.D.S.” ή αλλιώς David Schwimmer και η σύζυγος του Zoe Buckman έγιναν για πρώτη φορά γονείς! Σύμφωνα με εκπρόσωπο του 44χρονου ηθοποιού, ”η Αγγλίδα σύζυγός του, Zoe, και ο ίδιος, καλωσόρισαν στις 8 Μαΐου στη Νέα Υόρκη την υγιέστατη κορούλα τους!”. Μάλιστα, ο David, ανακοίνωσε μέσω της προσωπικής του διαδικτυακής σελίδας το όνομα της μικρής του πριγκίπισσας, που θα είναι: ”Cleo”.

Επιπλέον, ο ίδιος ανέβασε σήμερα, στο Twitter και το Facebook του, τη φωτογραφία που είναι ο ίδιος και η 25χρονη σύζυγός του αγκαλιά με το μωράκι κι έγραψε μάλιστα: ”Γεια σε όλους. Καλωσορίστε την κόρη μου Cleo, σε αυτόν τον τρελό αλλά υπέροχο κόσμο! …Ευχαριστώ πολύ τον φίλο μας Abbey Drucker, που απαθανάτισε αυτή τη στιγμή!”

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2007 στο Λονδίνο, όπου βρίσκονταν ο David για τα γυρίσματα της ταινίας “Run, Fat Boy, Run” και λίγο μετά τη γνωριμία τους, η Zoe μετακόμισε στο Λος Άντζελες, ενώ τον περασμένο Ιούνιο το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου, με μία λιτή τελετή, ύστερα από τέσσερα χρόνια σχέσης.

Να τους ζήσει!!!

Read More

And More