Ο Σάκης ετοιμάζει μία έκπληξη για τους θαυμαστές του!

Ο Σάκης Ρουβάς έχει αποδείξει ότι είναι επαγγελματίας καθώς καταφέρνει να ανταπεξέλθει άψογα στο φορτωμένο του πρόγραμμα. Η δύναμή του όμως φαίνεται πως είναι, εκτός από τις γυναίκες της ζωής του, η αγάπη του κόσμου που φτάνει μερικές φορές τα όρια της λατρείας!

O Σάκης δεν επαναπάυεται ποτέ και κάθε φορά προσπαθεί να δίνει καινούρια πράγματα στους θαυμαστές του, όπως ακριβώς κάνει με το νέο CD του με τίτλο “Παράφορα”. “Προσπαθώ να ακολουθώ μια συνεχή διαδρομή προς την εξέλιξη, ώστε να προχωράω και να μη μένω στάσιμος. Πάντα έθετα στόχους και προσπαθούσα να τους κατακτώ. Δεν παρέβλεπα όμως, το να είμαι ανοικτός στα ερεθίσματα που λάμβανα και να μη φοβάμαι τις προκλήσεις. Έτσι βρέθηκα εδώ σήμερα”, έχει δηλώσει χαρακτιριστικά σε πρόσφατη συνέντευξή του.

.Η τελευταία δισκογραφική δουλειά κυκλοφόρησε σε όλα τα περίπτερα και τα δισκοπωλεία.από τις 14 Δεκεμβρίου μαζί με μια ειδική φωτογραφική έκδοση – λεύκωμα. Λάτρης της τεχνολογίας ο Σάκης, φρόντισε να δίνει στο κοινό καθημερινά μία γεύση από το album αφού δεν παρέλειπε να ανεβάζει αποσπάσματα 30 δευτερολέπτων από το κάθε του νέο τραγούδι στον προσωπικό του λογαριασμό στο Τwitter αλλά και το Facebook.

Ο ίδιος είναι πολύ ενθουσιασμένος με την δισκογραφική αυτή δουλειά και έχει δηλώσει πως είναι η καλύτερη της καριέρας του. Με τις υπογραφές σημαντικών συντελεστών σε 15 νέα, δυναμικά τραγούδια ετοιμάζεται να κάνει τις Ρουβίτσες να ξετρελαθούν!

Ανάμεσα στα τραγούδια είναι και οι ήδη μεγάλες επιτυχίες “Σπάσε το χρόνο”, “Εμένα Θες”, και το ομότιτλο “Παράφορα”. Στο album καθώς περιλαμβάνονται και τα και τα video clips των τραγουδιών αυτών, με bonus edition την παρουσίαση του “Εμένα Θες” στα μουσικά βραβεία MAD 2010.

Τα εννέα τραγούδια είναι σε μουσική του Δημήτρη Κοντόπουλου και έξι υπογράφουν ανάμεσα σε άλλους, οι Playmen, οι Beetkraft, ο Αντώνης Σκόκος, ο Leonidas Chantzaras, ενώ τους στίχους η Ναταλία Γερμανού, η Sunny Μπαλτζή, ο Δημήτρης Φάκος, η Βάγια Καλαντζή και ο Γιάννης Ρεντούμης.

Όλα τα κομμάτια ξεχωρίζουν για τους νέους ήχους, τους εμπνευσμένους στίχους και φυσικά τη δύναμη της ερμηνείας του που μας κάνει να τον αγαπάμε “παράφορα”! Γι’ αυτό ο Σάκης έχει φυλάξει μία ακόμη έκπληξη για να ανταποδώσει την θερμή υποδοχή της δισκογραφικής του δουλειάς από τον κόσμο. Η έκπληξη αυτή θα γίνει γνωστή την Δευτέρα, όπως μας ενημερώνει ο ίδιος μέσα από την σελίδα του στο facebook.

Read More

And More