Ο Sakis παρουσίασε τα ρούχα με την υπογραφή του! Δες τα πρώτη στο TLIFE!

Ο Σάκης Ρουβάς στα πλάισια της διεθνούς πρωτοβουλίας της Vogue, Fashion’s Night Out, βρέθηκε στην Ερμού στο κατάστημα Sprider και παρουσίασε στο κοινό επιλεγμένα κομμάτια της συλλογής Sakis Rouvas Collection που δημιούργησε ο ίδιος με τους συνεργάτες του.

Ο τραγουδιστής έφτασε στο κατάστημα στις 21:00 όπου ήδη είχε στηθεί πασαρέλα και παρουσιάζονταν κομμάτια από την ανδρική και γυναικεία σειρά.

Το κοινό κατέκλυσε τον χώρο αφού είχαν την μοναδική ευκαιρία να δουν τα νέα ρούχα αλλά και τον αγαπημένο τους star από κοντά.

Ο Σάκης ανέβηκε στην σκηνή, χαιρέτησε τις Ρουβίτσες του που είχαν στηθεί από πολύ νωρίς για να τον δουν, τραγούδησε το κομμάτι του “Και σε θέλω” και τέλος χάρισε ένα μοναδικό δώρο στις θαυμάστριές του.

Όπως συνηθίζει σε κάθε του εμφάνιση πέταξε στο κοινό το τζιν πουκάμισο που φορούσε το οποίο ήταν από την νέα του συλλογή.

Στο χώρο βρέθηκαν και πολλοί διάσημοι της εγχώριας showbiz καθώς η χθεσινή μέρα ήταν η σημαντικότερη γιορτή της μόδας με σκοπό να αναθερμανθεί η αγορά.


Ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος

Ο Σάκης αποχώρησε από το κατάστημα γύρω στις 22:00 ενώ μετά ακολούθησε μεγάλο party σε γνωστό μαγαζί του Κολωνακίου.

Για όσους βιάζονται να αποκτήσουν τα ρούχα του Σάκη να σημειώσουμε ότι η νέα συλλογή θα διατίθεται αποκλειστικά από τα καταστήματα Sprider από τα μέσα Οκτωβρίου.

Read More

And More