Ο Σάκης Ρουβάς ανυπομονεί για το εντυπωσιακό live performance #TheSummerEclipse! Βίντεο

Ο Σάκης Ρουβάς ανατρέπει για ακόμα μια φορά τα δεδομένα της διασκέδασης, την Τετάρτη 27 Ιουλίου στο Rakkan Mykonos. Ο κορυφαίος star, θα παρουσιάσει ένα δυναμικό μουσικό υπερθέαμα με γενικό τίτλο #TheSummerEclipse απογειώνοντας το κοινό με την εκρηκτική σκηνική του παρουσία σε ένα εντυπωσιακό live performance, γεμάτο ανατροπές. Θα αποτελέσει αναμφισβήτητα το μουσικό event του καλοκαιριού και το TLIFE σου έδωσε όλες τις λεπτομέρειες! Δες εδώ!

Το Rakkan Mykonos αποτελεί ήδη τον πιο hot προορισμό απαιτητικών προσωπικοτήτων της Ελλάδας και του εξωτερικού. Οι ετοιμασίες βρίσκονται στο αποκορύφωμα τους και όλα να είναι έτοιμα να υποδεχθούν τον κορυφαίο Έλληνα σταρ που θα παρουσιάσει ένα πρωτοποριακό live concert στα πρότυπα όσων μας έχει συνηθίσει τόσα χρόνια και αντάξιο του διεθνούς κοινού του νησιού των Ανέμων!

Το βράδυ της Τρίτης η καρδιά της Μυκόνου θα χτυπήσει στο Rakan Mykonos και ήδη όλοι στο νησί κινούνται στους ρυθμούς του top event του καλοκαιριού, ανυπομονώντας για το live performance του Σάκη Ρουβά που επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις με φόντο τον καλοκαιρινό ουρανό και τη θάλασσα του Αιγαίου!

Την ίδια ανυπομονυσία έχει και ο ίδιος να ανέβει στη σκηνή του επιβλητικού σκηνικού και φρόντιζε να την μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους ανεβάζοντας ένα βίντεο στον λογαριασμό του στο instagram. Είναι το προσωπικό της επιχείρησης που κάνει την χορογραφία – σήμα κατατεθέν του καλοκαιρινού hit “Όλα”.

Το “Όλα” έχει ξεχωρίσει για τον dance ρυθμό του και ήδη έχει αγαπηθεί από το κοινό αποτελώντας το απόλυτο καλοκαιρινό hit!

Read More

And More