Ο Σάκης Ρουβάς έγινε εθελοντής δότης στην Τράπεζα Μυελού των Οστών! Βίντεο

Ο Αγγελιοφόρος της Ελπίδας, Σάκης Ρουβάς έγινε σήμερα ο πρώτος εθελοντής δότης στην δράση Όραμα Ελπίδας. Ο τραγουδιστής αποδεικνύει έμπρακτα, για μία ακόμη φορά, ότι είναι δίπλα στα παιδιά και ειδικά σε εκείνα που τον έχουν ανάγκη! Ο εθελοντισμός άλλωστε έχει γίνει τρόπος ζωής για εκείνον.

Σήμερα έγινα εθελοντής δότης στην Τράπεζα Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών Όραμα Ελπίδας . Πρέπει να γίνουμε χιλιάδες!”, έγραψε στο instagram ανεβάζοντας την παρακάτω φωτογραφία.

Ο Σάκης εκτός από πρώτος εθελοντής δότης της τράπεζας είναι και ο πρωταγωνιστής της καμπάνιας Όραμα Ελπίδας και προτρέπει όσους έχουν την δυνατότητα, να βοηθήσουν το σκοπό του Συλλόγου. “Η ελπίδα ενός παιδιού μπορεί να είσαι μόνον εσύ”, λέει.

Δες το μήνυμα που στέλνει ο Σάκης σε όλους μας!

Στην παρακάτω κάρτα μπορείς να δεις και τις απαραίτητες προυποθέσεις για να γίνεις κι εσύ εθελοντής δότης:

Tο μεσημέρι της Τετάρτης, η Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο “ΕΛΠΙΔΑ”, κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, έδωσε συνέντευξη Τύπου κατά τη διάρκεια της οποίας ανήγγειλε την έναρξη λειτουργίας της Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών καθώς και την έναρξη της μεγάλης εκστρατείας ευαισθητοποίησης της κοινής γνώμης για την αναγκαιότητα της Τράπεζας.

“Η Τράπεζα Εθελοντών Δοτών Μυελού”, είπε χαρακτηριστικά η κυρία Βαρδινογιάννη, έρχεται να συμπληρώσει ένα μεγάλο κενό στις δομές της Ογκολογικής Μονάδας μας και γενικότερα στο χώρο της υγείας στη χώρα μας… Η προσπάθειά μας αυτή έρχεται να συστρατεύσει για άλλη μια φορά τον Ελληνικό λαό σε μια νέα δράση, καθαρά εθελοντική και βαθιά ανθρωπιστική. Ξεκινάμε μια μεγάλη εκστρατεία ευαισθητοποίησης της κοινής γνώμης, τόσο για την αναγκαιότητα μιας τέτοιας τράπεζας όσο και για τη σημασία της προσωπικής προσφοράς και συμβολής όσο γίνεται περισσότερων εθελοντών. Απευθύνουμε ένα εθνικό κάλεσμα! Γιατί, για να βρεθεί ένας συμβατός δότης, δηλαδή ένα μόσχευμα κατάλληλο για έναν ασθενή, χρειάζονται χιλιάδες δείγματα, σε μια χώρα μάλιστα σαν τη δική μας που έρχεται τελευταία σε εθελοντές δότες….”

Δες φωτογραφίες από τη συνέντευξη Τύπου!


Παρών ήταν και ο γνωστός καρδιοχειρουργός, Sir Magdi Yacoub


Στη συνέντευξη Τύπου παρευρέθη και απηύθυνε χαιρετισμό ο Υπουργός Υγείας, κύριος Άδωνις Γεωργιάδης

Read More

And More