Ο Σάκης Ρουβάς και τα κορίτσια του! Φωτογραφίες

Έχουν περάσει κάποιες μέρες από το ανατρεπτικό The summer eclipse που παρουσίασε ο Σάκης Ρουβάς στη Μύκονο και ακόμα το νησί συνεχίζει να μιλάει για αυτή τη βραδιά. Την Τετάρτη 27 Ιουλίου η καρδιά του νησιού χτύπησε στο Rakkan Mykonos όπου ο κορυφαίος Έλληνας σταρ έδωσε ένα ανεπανάληπτο live. Το TLIFE ήταν εκεί και σου μετέφερε όλο το κλίμα της απόλυτης καλοκαιρινής συναυλίας (δες εδώ) αλλά και όσα έγιναν πριν και μετά.

Ο Σάκης κατάφερε, στην ολιγοήμερη παραμονή του στο νησί, να γίνει το επίκεντρο. Φυσικά, οι θαυμάστριές του έκαναν ουρά κάθε φορά που τον συναντούσαν σε κάποια από τις γωνιές του κυκλαδίτικου νησιού. Η έντονη εκδήλωση αγάπης προς το πρόσωπό του είναι ένα συνηθισμένο φαινόμενο για εκείνον, είναι κάτι που το απολαμβάνει ιδιαίτερα και που το ανταποδίδει μέσα από τα live του δίνοντας τη δική του αστείρευτη ενέργεια στο κοινό του.

Στο live του στη Μύκονο βρέθηκαν και πολλές κυρίες από τη showbiz. Ανάμεσά τους και η Τάμτα που δεν δίστασε να ποζάρει χαμογελαστή στον φωτογραφικό μας φακό, δίπλα στον Σάκη.

Στην βόλτα του στα γραφικά σοκάκια του νησιού, λίγο πριν το prive party στο Καλό Λιβάδι, συνάντησε μία ακόμα αγαπημένη του φίλη. Η Ευαγγελία Αραβανή βρίσκεται στη Μύκονο για τις διακοπές της μαζί με την κολλητή της, Νεσχάν Μουλαζίμ και δε θα μπορούσε να μην σταματήσει να μιλήσει στον Σάκη. Άλλωστε σε λίγους μήνες, όπως όλα δείχνουν, θα συνεργαστούν ξανά στον 5ο κύκλο του X Factor.

Και οι φωτογραφίες δεν σταμάτησαν καθόλη τη διάρκεια της βόλτας του κορυφαίου σταρ αλλά ούτε και οι συναντήσεις με ωραίες κυρίες και θαυμάστριες και θαυμαστές του που ήθελαν να του μιλήσουν και ν ατον δουν από κοντά.

Read More

And More