Ο Σάκης Ρουβάς μας δείχνει τα ρούχα του! Το TLIFE ήταν εκεί!

Την νέα συλλογή ρούχων που φέρει το όνομά του, παρουσιάζει σήμερα στα Sprider Stores της Κορίνθου, o Σακης Ρουβάς. Ο Έλληνας τραγουδιστής ετοίμασε μια μοναδική collection ρούχων που θα κυκλοφορήσει από τον Οκτώβρη. Το TLIFE βρέθηκε εκεί!

Το event που είχαν ετοιμάσει για την παρουσίαση ήταν φαντασμαγορικό!

Ο Σάκης Ρουβάς, μόλις κατέβηκε από το γερανό φωτογραφήθηκε με θαυμαστές του και μοίρασε αυτόγραφα. Μάλιστα, από νωρίς οι φανατικές θαυμάστριές του, συμμετείχαν στο διαγωνισμό του καταστήματος που θα έστελνε μια τυχερή στα backstage της συναυλίας που έδωσε στην Κόρινθο. Ο γνωστός καλλιτέχνης επέλεξε τελικά δυο κοπέλες, για να βρεθούν μαζί του πίσω από τη σκηνή πριν τη συναυλία στο Εθνικό Στάδιο Κορίνθου!


Ο Σάκης Ρουβάς φωτογραφίζεται με τον μικρό θαυμαστή του!

Ακούστε τη δήλωση του Σάκη Ρουβά:

Τα αποκαλυπτήρια της νέας του collection έγιναν με ένα μοναδικό τρόπο, καθώς η εταιρεία είχε φέρει στο χώρο ένα γερανό, πάνω στον οποίο επιβιβάστηκε ο Σάκης Ρουβάς και ανέβηκε ως την κορυφή του κτιρίου. Εκεί, τράβηξε τα σχοινιά για να αποκαλυφθεί η αφίσα της νέας του συλλογής. Χρωματιστά μπαλόνια και κορδελάκια έπεσαν από τον ουρανό και γέμισαν το χώρο, προκαλώντας τα χειροκροτήματα του κοινού.


Η αφίσα της νέας συλλογής ρούχων του Σάκη Ρουβά!


Ο Σάκης ανέβηκε στο γερανό!

Λίγο μετά τις 7 το απόγευμα, ο Σάκης Ρουβάς ανέβηκε στην εξέδρα και ξεκίνησε την παρουσίαση της collection του. Ο λαμπερός τραγουδιστής φορούσε ένα λευκό καλοκαιρινό παντελόνι, με πουκάμισο και τα αγαπημένα του γυαλιά ηλίου! Ο κόσμος τον αποθέωσε!

Εξώ από το κατάστημα είχε στηθεί μια μικρή εξέδρα και ραδιοφωνικός παραγωγός έβαλε τις μοναδικές επιτυχίες του Σάκη και ξεσηκώνει το κοινό που περιμένει με αγωνία.


Κόσμος έχει μαζευτεί και περιμένει την παρουσίαση των ρούχων που φέρουν την υπογραφή του διάσημου καλλιτέχνη.


Κόσμος βρίσκεται έξω από το κατάστημα!

Ρεπορτάζ: Αγγελική Δαρατσανού
Κείμενο: Νατάσσα Στρόβιλα

Read More

And More