Σάκης Τανιμανίδης: Όσα είπε στο Νίκο Ευαγγελάτο για την Χριστίνα Μπόμπα και τον κορονοϊό! Βίντεο

Θετική στον κορονοϊό διαγνώστηκε η Χριστίνα Μπόμπα, όπως ενημέρωσε χθες το βράδυ τον κόσμο, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η μελαχρινή καλλονή κόλλησε τον ιό στην εκδρομή της στον Παρνασσό, καθώς μαζί τους βρισκόταν και ένας φίλος της, ο οποίος διαγνώστηκε την Τρίτη. Εκείνη και ο σύζυγός της, Σάκης Τανιμανίδης έκαναν το απαραίτητο τεστ το πρωί της Τετάρτης και πήραν τα αποτελέσματα το ίδιο απόγευμα.

Ο γνωστός παρουσιαστής, ο οποίος πήρε αρνητικά αποτελέσματα σε αντίθεση με τη γυναίκα του, μίλησε με Skype στο Live News και στον Νίκο Ευαγγελάτο για την κατάσταση υγείας της Χριστίνας Μπόμπα, ενώ σημείωσε πως οι δυο τους προσπαθούν να κρατούν αποστάσεις, καθώς θα συνεχίζουν να μένουν στο ίδιο σπίτι.

“Ήρθαμε και οι δύο σε επαφή με τον φίλο μας, που επιβεβαιώθηκε ως κρούσμα, οπότε λέμε να πάμε να κάνουμε την εξέταση. Η Χριστίνα βγήκε θετική, εγώ βγήκα αρνητικός. Η Χριστίνα έχει κάτι δέκατα, έφτασε και 39 πυρετό, τώρα ξεκουράζεται. Εγώ είμαι καλά. Τα συμπτώματά της είναι ήπια. Ο κορονοϊός είναι κάτι που πρέπει να προστατευτούμε όλοι μας. Πρέπει να προστατεύσουμε κυρίως τις ευπαθείς ομάδες. Αν το κολλήσεις, θα το περάσεις ως ήπια γρίπη. Δεν είμαι σίγουρος από πού έχει κολλήσει ο φίλος μας τον κορονοϊό, το πιο πιθανό είναι σε αεροδρόμιο, δεν είχε πάει στην Ιταλία…

Την Τρίτη ένιωσε κάποια δέκατα η Χριστίνα τα οποία δεν μας ανησύχησαν. Τρίτη βράδυ μας ενημερώνει αυτός ο φίλος ότι έχει κορονοϊό, οπότε την άλλη μέρα το πρωί πήγαμε και οι δύο και κάναμε την εξέταση. Δεν μας έδωσαν κάποια φάρμακα. Η συμβουλή που έχω είναι ότι δεν χρειάζονται φάρμακα, εκτός αν επιδεινωθεί η γρίπη. Κρατάμε απόσταση ο ένας από τον άλλον και δεν μπαίνει άλλος στο σπίτι”, είπε ο Σάκης Τανιμανίδης.

Read More

And More