Ο Σάββας Πούμπουρας επέστρεψε στο Instagram – Η αναφορά στον θάνατο της γιαγιάς του και η δημόσια υπόσχεση

Όπως πρώτοι σας ενημερώσαμε πριν μερικές μέρες, ο Σάββας Πούμπουρας πήρε την απόφαση να “κλείσει” τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Οι διαδικτυακοί του φίλους ανησύχησαν όταν αντιλήφθηκαν την απουσία τους, καθώς είναι ένας από τους πλέον αγαπητούς Έλληνες celebrities. Το τελευταίο διάστημα ο παρουσιαστής παρακολουθούσε κάποια σεμινάρια αυτογνωσίας και αυτοβελτίωσης, στο πλαίσιο των οποίων επιβαλλόταν να κάνει μια μικρή… αποχή από τα social media, ενώ κατά τη διάρκεια τους βίωσε μια απώλεια που τον συγκλόνισε, αφού η αγαπημένη του γιαγιά έφυγε από τη ζωή.

Σήμερα χαμογελά ξανά και ατενίζει με αισιοδοξία το μέλλον, ενώ επανήλθε δυναμικά στο Instagram. Το πρωί της Τρίτης, μάλιστα, ενεργοποίησε ξανά το προφίλ του και έκανε αμέσως μια… απολογητική ανάρτηση, μέσα από την οποία εξήγησε στους followers του τον λόγο που χάθηκε για λίγο. “Καλημέρα! I’M BACK! Με αφορμή την απώλεια ενός δικού μου προσώπου πριν 9 μέρες, δοκίμασα κάτι που σκεφτόμουν από την αρχή του χρόνου: μια βδομάδα χωρίς social media. Και η αλήθεια είναι πως δεν ένιωσα λιγότερο “social”. Χρειαζόμαστε στιγμές απόλυτης ησυχίας. Να κάνουμε ένα reset που κ που… Αναγνώρισα τον περιττό χρόνο που τρώμε σε ανελέητο scrolling και νομίζω με σωστή χρήση και μέτρο μπορούμε να τα φέρουμε όλα σε ισορροπία!”, έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που συνόδευε την παρακάτω φωτογραφία του.

Μάλιστα, τους έδωσε και μια δημόσια υπόσχεση, επισημαίνοντας: “ΛΟΙΠΟΝ: μου λείψατε, δεν θέλω συγκινήσεις και δάκρυα, δεν ξανά φεύγω… για το υπόλοιπο 19’ τουλάχιστον”. Τα likes και τα σχόλια, όπως ήταν αναμενόμενο, έπεσαν… βροχή.

Read More

And More