Ο Snoop Dogg αποκτά αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας!

Ο ράπερ, τραγουδιστής-τραγουδοποιός, δισκογραφικός παραγωγός, ηθοποιός και επιχειρηματίας, Snoop Dogg θα τιμηθεί με αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας στο Χόλιγουντ στις 19 Νοεμβρίου, ανακοίνωσε το Εμπορικό Επιμελητήριο του Χόλιγουντ. Ο ράπερ αναγνωρίζεται για τη συνεισφορά του στην κατηγορία της δισκογραφίας και θα λάβει το αστέρι 2.651 στη Λεωφόρο Χόλιγουντ μπροστά από το στούντιο του σόου «Jimmy Kimmel Live!».

«Ο Snoop Dogg είναι ένας από εκείνους τους ανθρώπους που μπορούν να κάνουν τα πάντα. Κάνει ραπ, είναι ηθοποιός, παρουσιάζει τηλεοπτική εκπομπή, μαγειρεύει και βοηθά τα παιδιά της κοινότητας με το φιλανθρωπικό έργο του» δήλωσε η Άνα Μαρτίνεζ, υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων στο Εμπορικό Επιμελητήριο του Χόλιγουντ. «Τον καλωσορίζουμε στη Λεωφόρο της Δόξας» τόνισε.

Ο Τζίμι Κίμελ θα είναι στην ειδική τελετή για να τιμήσει τον Snoop Dogg. Θα συνοδεύεται από τον Λιρόν Γκούμπλερ, πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο του Εμπορικού Επιμελητηρίου του Χόλιγουντ, το οποίο διαχειρίζεται τα αστέρια, σύμφωνα με το Page Six.

Ο Snoop είναι γνωστός ως πρωτοπόρος του υποείδους G-funk της hip-hop μουσικής, το οποίο βοήθησε να διαδοθεί μαζί με τον Dr. Dre. Μεγάλες επιτυχίες του είναι τα «Gin and Juice», «Nuthin but a G Thang», «Drop It Like It΄s Hot» και «Sensual Seduction».

Από το 1993, ο Snoop κυκλοφόρησε 17 στούντιο άλμπουμ, που πούλησαν πάνω από 35 εκατομμύρια λευκώματα παγκοσμίως, έφθασε στο Νο. 1 στο chart του Billboard και έλαβε περίπου 20 υποψηφιότητες για Grammy. Το ντεμπούτο άλμπουμ του «Doggystyle» ήταν στο Νο. 1 του Billboard 200 και πούλησε πάνω από 800.000 αντίτυπα την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας.

Από τις καλύτερες εμφανίσεις του ήταν στο Φεστιβάλ Μουσικής και Τεχνών Coachella το 2012, όπου έφερε ένα ολόγραμμα του Tupac Shakur. Το 2014, ο Snoop εμφανίστηκε στο Κέντρο Παραστατικών Τεχνών Τζ. Κένεντι σε αφιέρωμα του θρύλου της τζαζ Χέρμπι Χάνκοκ.

Έχει συνεργαστεί με καλλιτέχνες όλων των ειδών μουσικής και το πιο πρόσφατο άλμπουμ του, «Snoop Dogg Presents Bible of Love» είναι η πρώτη του απόπειρα στη γκόσπελ μουσική και σκαρφάλωσε στο Νο. 1 στα charts του Billboard.

Ο σταρ της ραπ ήταν επίσης υποψήφιος για Emmy πέρυσι ως εκτελεστικός παραγωγός και συμπαρουσιαστής του «Martha & Snoop’s Potluck Dinner Party» του VH1, στο οποίο συμμετέχει επίσης η γκουρού του lifestyle Μάρθα Στιούαρτ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Read More

And More