Ο Σωτήρης Τσιόδρας στην Επίδαυρο με την σύζυγό του, τηρώντας τα μέτρα προστασίας!

Καθ΄ όλη τη διάρκεια της καραντίνας για τον κορονοϊό ήταν ο άνθρωπος που έμπαινε καθημερινά στο σπίτι μας και με την ευγένεια και ειλικρινές ενδιαφέρον μας ενημέρωνε για την πορεία των ασθενών και τα κρούσματα της Ελλάδας για τον Covid – 19. Ο λοιμοξιολόγος Σωτήρης Τσιόδρας ήταν ένας από τους ανθρώπους που εμπιστεύτηκε προσωπικά ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και αποτέλεσε αναμφίβολα μια από τις πιο δημοφιλής προσωπικότητες των τελευταίων μηνών.

Τώρα, όμως, που το Lockdown τελείωσε αλλά τα μέτρα προστασίας συνεχίζονται ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε τον Σωτήρη Τσιόδρα στην Επίδαυρο με την σύζυγό του Μίνα. Τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας για τον κορονοϊό και φορώντας την απαραίτητη μάσκα (πώς θα μπορούσε άλλωστε να μην το κάνει αφού ο ίδιος είναι υπέρμαχος της χρήσης της) ο Σωτήρης Τσιόδρας απόλαυσε τη θεατρική παράσταση «Πέρσες» που σκηνοθετεί ο Δημήτρης Λιγνάδης.

Σωτήρης Τσίοδρας, Δημήτρης Λιγνάδης

Ο γνωστός λοιμοξιολόγος, μάλιστα, μετά το τέλος της παράστασης συναντήθηκε με τους συντελεστές της και φωτογραφήθηκε μαζί με την σύζυγό του.

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More