Ο spiderman της φωτογραφίας είναι η κόρη γνωστών Ελλήνων παρουσιαστών!

Η πρωτοχρονιά για τα παιδιά είναι σίγουρα συνώνυμη με το παιχνίδι. Τα δώρα της προηγούμενης ημέρας τα περιμένουν για να τα δοκιμάσουν και να τα χαρούν. Η κόρη του Κρατερού Κατσούλη και της Κατερίνας Καραβάτου δεν αποτελεί εξαίρεση στον παραπάνω κανόνα.

/

Η μικρή Αέλια από τον ενθουσιασμό της μάλιστα, θέλησε να παίξει με όλα τα παιχνίδια της μαζί, όπως αποκάλυψε μέσω Instagram ο περήφανος μπαμπάς της. Ανάμεσα στα πρωτοχρονιάτικα δώρα της ήταν και μία μάσκα Spiderman που η μικρή δεν ήθελε να αποχωριστή ούτε λεπτό.

/

“Γιατι στο κοσμο των παιδιών ο spinterman μπορει (ευτυχώς) να ειναι κορίτσι,που φορτώνει στο ηλεκτροκινητο 4 επι 4, το μπεμπε της, τη μίνι, τη μοτοσυκλέτα του spinterman και παει βόλτα!”, σχολίασε ο ηθοποιός και παρουσιάστης που ευχόμενος καλή χρονιά ευχαρίστησε γνωστό κατάστημα παιχνιδιών που συνέβαλε στην ευτυχισμένη Πρωτοχρονιά της κόρης του.

Ο Κρατερός Κατσούλης έχει μεγάλη αδυναμία στην μικρή Αέλια την οποία και αποκαλεί τρυφερά “κοτσίδι” του. Μάλιστα πρόσφατα η μικρή του κόρη, τον είχε απολαύσει και στη σκηνή, αφού παρακολούθησε μαζί με τη μαμά της την παράσταση Σμύρνη μου αγαπημένη στην οποία πρωταγωνιστεί ο Κρατερός Κατσούλης.

/

Read More

And More