Ο Σπύρος Μπιμπίλας αποκάλυψε νέα καταγγελία κατά γνωστού σεναριογράφου: “Διοργανώνει οντισιόν για ανύπαρκτες ταινίες”

Ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών Σπύρος Μπιμπίλας βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης στην εκπομπή “Ευτυχείτε” και σχολίασε τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε τόσο στα όσα έχουν ακουστεί το τελευταίο 24ωρο για τον Δημήτρη Λιγνάδη και τη φημολογούμενη παραίτησή του αλλά και όλες τις εξελίξεις με τις καταγγελίες που έχουν γίνει και θα οδηγηθούν στο πειθαρχικό

“Δε μπορώ να καταγγείλω κάτι που έχει έρθει στα αυτιά μου γιατί υπάρχει ειδική επιτροπή για τις καταγγελίες… Χθες τηλεφώνησα στην κυρία Μενδώνη να τη ρωτήσω αν υπάρχει κάτι τέτοιο. Η ίδια μου είπε πως εφόσον δεν υπάρχουν επίσημες καταγγελίες δεν μπορούν να στηριχθούν σε φημολογίες και δε μπορούν να προχωρήσουν σε κάτι τέτοιο. Εμείς ωστόσο θα προσπαθήσουμε να διερευνήσουμε από που προήλθαν αυτές οι φημολογίες. Επίσης χθες ήρθε στο φως και μια περίεργη πρόσληψη στο Εθνικό Θέατρο, η πρόσληψη του αδερφού του κυρίου Λιγνάδη” ανέφερε αρχικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Στη συνέχεια μιλώντας για τις καταγγελίες που έχουν γίνει τις τελευταίες ημέρες, έκανε λόγω για μια νέα καταγγελία που έφτασε σήμερα το πρωί στο σωματείο.

“Το πειθαρχικό συγκλίνεται σήμερα. Θα ασχοληθεί με όλες τις περιπτώσεις που έχουν φτάσει στο σωματείο που είναι αρκετές. Σήμερα το πρωί έφτασε άλλη μια που δεν περίμενα. Έχουν φτάσει περίπου δέκα στο σύνολο. Σήμερα το πρωί μια ομάδα κοριτσιών καταγγέλλει έναν γνωστό σεναριογράφο που είναι και σε θέσεις σε συμβούλια που διοργανώνει ψεύτικες οντισιόν” είπε.

Read More

And More