Ο σύζυγος της Α. Ωνάση, Αλβάρο εξομολογείται: “Η Αθηνά έσωσε την κόρη μου!”

Μια συγκινητική συνέντευξη, όπου μίλησε για την σύζυγό του Αθηνά Ωνάση, τη σχέση της με την κόρη του Βίβιαν και την αυτοκτονία της πρώην συζύγου του Σιμπέλ Ντόρσα, μίλησε ο Αλβάρο Αφόνσο ντε Μιράντα Νέτο, στο βραζιλιάνικο περιοδικό Epoca!
Όπως διαβάζουμε στην “Real Life”, ο σύζυγος της χρυσής κληρονόμου μίλησε στο περιοδικό για όλους και για όλα, ξεκαθαρίζοντας πως η Αθηνά ήταν και είναι αυτή που τον στηρίζει σε κάθε δυσκολία.

“Η Βίβιαν ξεπέρασε την απώλεια της μητέρας της χάρη στην Αθηνά. Είναι πολύ καλά πλέον περιβάλλεται από αγάπη και είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ” ,δήλωσε ο Αλβάρο και συνέχισε για τη σχέση της κόρης του με την Αθηνά: “Πρόκειται για μια ευλογημένη σχέση που στηρίζεται στην αγάπη, την κατανόηση και την απόλυτη αρμονία”.
Η κόρη του, μάλιστα, έχει ήδη αρχίσει να αγαπά όλα εκείνα που αγαπά και η Αθηνά: “Τον περασμένο Σεπτέμβριο έκανε το ντεμπούτο της στον χώρο της ιππασίας σε παιδικό τουρνουά και μάλιστα στους δυο πρώτους αγώνες, όπου συμμετείχε, κατάφερε να κατακτήσει τη δεύτερη και την τρίτη θέση. Ποτέ δεν ήμουν τόσο νευρικός όσο εκείνη την ημέρα”.

Πώς είναι όμως, η δική του σχέση με την σύζυγό του Αθηνά Ωνάση;
“Κρατάω πάντα τα καλύτερα, γιατί αγαπάμε ο ένας τον άλλο και οι δυο μας μαζί αγαπάμε τη Βίβιαν. Μας αρέσουν τα ίδια πράγματα και η καλύτερη απόδειξη είναι ότι είμαστε μαζί 24 ώρες το 24ωρο. Στο σπίτι, στις προπονήσεις, στα γραφεία του κέντρου εκπαίδευσης ιππασίας που διαθέτουμε… Παλιότερα το πιο αρνητικό σημείο στο γάμο μου ήταν ότι η Αθηνά δεχόταν τρομερή πίεση από τον Τύπο. Ήταν μόνιμα ανήσυχη. Τώρα, όλα αυτό έχει μειωθεί ιδιαίτερα, γιατί η Αθηνά είναι πολύ απλός άνθρωπος και συμπεριφέρεται απόλυτα φυσιολογικά”.

Τέλος, ο ίδιος αποκάλυψε πως θα ήθελε να αποκτήσει ένα παιδί με την χρυσή κληρονόμο: “Θέλουμε πολύ να αποκτήσουμε δικό μας παιδί, όμως αποφασίσαμε να περιμένουμε λίγο, μιας και τον τελευταίο καιρό η Αθηνά έχει πολύ καλές επιδόσεις στους αγώνες υπερπήδησης εμποδίων στην ιππασία. Άλλωστε, είναι πολύ μικρή και περιμένει και η ίδια να της ξυπνήσει το μητρικό ένστικτο, ώστε να είναι ακόμα πιο έντονη η επιθυμία της να γίνει μητέρα”.

Read More

And More