Ο Τάσος Ξιαρχό στο TLIFE για γνωστό σκηνοθέτη: “Είδα πράγματα απαίσια, τώρα καταλαβαίνω ότι είναι σοβαρό”

O Τάσος Ξιαρχό μπορεί να έγινε ιδιαίτερα γνωστός από τη συμμετοχή του και τη νίκη του στο J2US αλλά είναι χρόνια στο χώρο του θεάματος ως χορευτής και ως χορογράφος και δεν άργησε να ξεχωρίσει με το ταλέντο του. Έχει μάλιστα συμμετοχή σε πολλές παραστάσεις, είτε χορεύοντας είτε κάνοντας την χορογραφία.

Ο Τάσος το βράδυ της Τετάρτης έκανε μια αινιγματική ανάρτηση στο Instagram, για μια εμπειρία που είχε όταν ήταν 19 χρονών: “Ακούω πολλά και βλέπω καθημερινά πολλά, για αυτόν τον άνθρωπο που γνώρισα το 2012. Πολύ νέος εγώ τότε. Το αρνητικό είναι πως βλέποντας τον κάθε μέρα στην τηλεόραση θυμάμαι και εγώ πολλά…. όσο περνάνε οι ώρες περισσότερα. Εγώ απλά πάντα έφευγα…. Δεν έχει σημασία πλέον τι έγινε στον κάθε ένα από εμάς, σημασία έχει, να μην αφήνουμε να γίνεται από εδώ και πέρα, τίποτε σε κανέναν «επόμενο» από κανέναν «επόμενο». Τότε 19 χρόνων εγώ και χωρίς να ξέρω τα στοιχειώδη τώρα 28 ξέροντας ότι η μνήμη παίζει παιχνίδια, μπορώ να καταλάβω γιατί μου άρεσε η θέα από το μπαλκόνι του” έγραψε στην ανάρτησή του.

To TLIFE, επικοινώνησε με τον γνωστό χορογράφο ο οποίος δήλωσε τα εξής: 

Θα μείνω κοντά στο post που έκανα γιατί θέλω να δω πως θα το προσεγγίσω. Δεν είναι κάτι τόσο σοβαρό όσο τα υπόλοιπα που έχουν ειπωθεί. Είναι όμως κάτι που τώρα κατάλαβα πόσο σοβαρό είναι. Τότε δεν το έβλεπα σοβαρό , τώρα είναι πολύ σοβαρό.

-Υπήρξε κάποια ενόχληση προς σένα, κάποια σεξουαλική κακοποίηση από το συγκεκριμένο πρόσωπο;

Δεν προσπάθησε ποτέ να κάνει κάτι που δεν θέλω. Απλά στη προκειμένη περίπτωση, είδα πράγματα απαίσια. Αυτό μπορώ να πω μόνο… Είδα πράγματα απαίσια. Αυτή είναι η πλευρά μου σε αυτή την ιστορία. Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο” συμπλήρωσε.

Read More

And More