Ο Τεό Νιάρχος έκανε διακοπές στη Σπετσοπούλα με την καλλονή σύντροφό του! [pics]

Είναι το τρίτο παιδί (και ο μικρότερος γιος) του Φίλιππο Νιάρχου και της Βικτόρια Γκίνες και είναι φυσικά ένας περιζήτητος εργένης. Ο λόγος για τον Τεό (Θεόδωρο) Νιάρχο που βρέθηκε στη Σπετσοπούλα μαζί με την καλλονή σύντροφό του και πρώην «άγγελο» της Victoria’s Secret Camille Rowe.

Όπως αποκαλύπτει το ρεπορτάζ της Espresso, το ζευγάρι βρέθηκε μαζί στην όμορφη Σπετσοπούλα και έχει κάνει μικρές αποδράσεις με το σκάφος στις Σπέτσες και στην Ύδρα. Οι δυο τους που είναι μαζί τα τελευταία δυο χρόνια είναι αχώριστοι και full in love. Ο Τεό, μάλιστα, έχει μεταδώσει στην καλή του, το πάθος και την αγάπη του για την Τέχνη και φυσικά οι δυο τους επισκέπτονται συχνά εκθέσεις και θαυμάζουν ξεχωριστά έργα τέχνης. Ο 29χρονος Τεό Νιάρχος, άλλωστε, ακολουθεί τα βήματα του παππού του Σταύρου Νιάρχου και ασχολείται με την  Τέχνη συλλέγοντας και εκείνος έργα. Πριν λίγα χρόνια μάλιστα αγόρασε και ένα παλιό κτήριο στην Melrose Avenue στο Los Angeles και το μετέτρεψε σε underground gallery.

Όσο για την καλλονή σύντροφό του; Η 34χρονη Γαλλίδα Camille Rowe είναι μοντέλο, έχει φωτογραφηθεί για το Playboy και έχει περπατήσει στην πασαρέλα ως… «αγγελάκι» της Victoria’s Secret. Είχε γίνει ιδιαίτερα γνωστή για τη σχέση και το χωρισμό της από τον Harry Styles και τώρα είναι full in love με τον μικρό αδελφό της Ευγενίας και του Σταύρου Νιάρχου!

Η Camille μάλιστα, κατά τη διαμονή της στην Ελλάδα ανέβασε φωτογραφίες από τις διακοπές της με τον Τεό Νιάρχο στη Σπετσοπούλα, ενώ τώρα το ζευγάρι έχει σαλπάρει μαζί με την Ευγενία Νιάρχου και την παρέα της για το Κάπρι!

Και οι διακοπές συνεχίζονται!

Read More

And More