Ο Τόμας γέννησε το τρίτο του παιδί!

Τον Τόμας τον γνωρίσαμε το 2009 όταν η Τατιάνα Στεφανίδου, τον φιλοξένησε στο πλατό της εκπομπής ”Αξίζει να το δεις”. Ο Τόμας πριν γίνει αυτό που ήταν σήμερα, ονομαζόταν Τράβι και όταν βρισκόταν στη Χαβάη, ερωτεύθηκε μία άλλη κοπέλα, τη Νάνσι. Οι δύο γυναίκες ήθελαν να ζήσουν τον έρωτά τους και να παντρευτούν.

Ο γάμος όμως μεταξύ ομοφυλοφίλων στη Χαβάη, απαγορεύεται. Αυτό έκανε την Τράβι, να φτάσει στα άκρα. Αφαίρεσε το στήθος της κι έπαιρνε ορμόνες, ώστε με την πάροδο του χρόνου να αρχίσει να μοιάζει σε άντρα. Δεν πείραξε όμως τα γεννητικά της όργανα, με αποτέλεσμα το αναπαραγωγικό της σύστημα να λειτουργεί κανονικά.

Αυτή η επιλογή, του Τόμας πλέον, αποδείχθηκε σωτήρια για το ζευγάρι. Η Νάνσι είχε κάνει υστερεκτομή και δεν μπορούσε να τεκνοποιήσει. Έτσι λοιπόν, ο Τόμας αποφάσισε να γίνει εκείνος μητέρα και πατέρας μαζί. Μετά από πολλές επισκέψεις σε γιατρούς και πολλές προσπάθειες εξωσωματικής τα κατάφεραν. Πλέον ο Τόμας και η Νάνσι έχουν αποκτήσει τρία παιδιά. Το τρίτο το γέννησε ο Τόμας πριν από τρεις ημέρες.

Πηγή: ΕΓΩ!

Δες το βίντεο!

Read More

And More