Ο Τσάρλι Σιν… ξανά χτυπά !

Η επιστροφή του κακού παιδιού του Χόλιγουντ και πιο ακριβοπληρωμένου ηθοποιού στην τηλεόραση είναι γεγονός. Ο Τσάρλι Σιν επιβεβαίωσε ότι θα είναι ο πρωταγωνιστής της νέας κωμικής σειράς “Anger Management”, ελληνιστί “Διαχείριση θυμού”, και η επιλογή του από τους παραγωγούς δεν είναι καθόλου τυχαία. Και αυτό γιατί ο δημοφιλής ηθοποιός, που πρωταγωνιστούσε στο “Two men and a half”, βρέθηκε απολυμένος έπειτα από μπαράζ προσβλητικών σχολίων για τον παραγωγό της σειράς, μη μπορώντας να ελέγξει την αυτοκαταστροφική συμπεριφορά του, τόσο στο πλατό όσο και δημοσίως.

Ετσι, λοιπόν, στη νέα σειρά που βασίζεται στην ομώνυμη ταινία, θα υποδύεται λίγο-πολύ τον εαυτό του αφού το στόρι θέλει τον Σιν να επισκέπτεται θεραπευτή ώστε να μπορέσει να μάθει να ελέγχει και να διαχειρίζεται τον θυμό του.

Υπενθυμίζουμε ότι στην ταινία πρωταγωνιστούσε ο Ανταμ Σάντλερ, στην οποία υποβάλλεται υποχρεωτικά σε πρόγραμμα διαχείρισης θυμού με θεραπευτή τον Τζακ Νίκολσον, που όμως αποδεικνύεται ότι ο Τζακ είναι αυτός που έχει περισσότερο ανάγκη τη θεραπεία ;

Πηγή : Εθνος

Read More

And More