Ο β ΄ημιτελικός της Γιουροβίζιον ανακάτεψε την τράπουλα τηλεθέασης του prime-time ;

Γιουροβιζιονική νύχτα ήταν και η χθεσινή, μόνο που ο δεύτερος ημιτελικός του φετινού Διεθνή Μουσικού Διαγωνισμού, άφησε μάλλον κομματάκι αδιάφορους τους τηλεθεατές, αν κρίνουμε βεβαίως – βεβαίως, από τα ποσοστά τηλεθέασης της AGB !

Και για να ακριβολογώ, η κατάλληλη λέξη για να περιγράψει κανείς την πορεία της χθεσινής, δεύτερης Γιουροβιζιονικής βραδιάς στους πίνακες τηλεθέασης, είναι η λέξη… “χλιαρή”. Ναι, η λέξη “χλιαρή” περιγράφει ακριβώς το πως κινήθηκε ο δεύτερος ημιτελικός στο γκραν-πρι της τηλεθέασης.

Και για να μην σας κουράζω άλλο, να σας πω, πως η χθεσινή βραδιά χάρισε στην ΝΕΤ, μόλις ένα 18,6% ! Δηλαδή, που το 30ντάρι του α΄ ημιτελικού και που το 18άρι του β΄ ημιτελικού. Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης…

Οσο για το πως μοιράστηκε κατά τα άλλα η πίτα της τηλεθέασης στο prime-time ; Η “Ζωή της άλλης” (Mega) έφτασε το 44,5%, η επανάληψη των “Ευτυχσμένων Μαζί” (Mega) το 24,0%, η επανάληψη επίσης των “Οικογενειακών Ιστοριών” (Alpha) 19,1%, το “Πάμε Πακέτο” (Alpha) 18,2%, τα ρεκόρ Γκίνες (Mega) 16,2%, η ξένη ταινία του Star , “Ο Αστερίξ και ο Οβελίξ στους Ολυμπιακούς Αγώνες” 11,7% και η ξένη ταινία του ΑΝΤ1 , “Ο Εκτελεστής 47” 6,3%.

Read More

And More