Ο Βαγγέλης Κονιτόπουλος και η κατά 28 χρόνια νεότερη σύζυγός του στην Tatiana Live [vid]

Μία ευτυχισμένη ζωή περνά στο πλευρό της Σπυριδούλας του ο γνωστός τραγουδιστής που αγαπήσαμε μέσα από τα παραδοσιακά τραγούδια. Ο Βαγγέλης Κονιτόπουλος, που στα 62 του χρόνια έγινε για τρίτη φορά πατέρας και απέκτησε ένα πανέμορφο κοριτσάκι, βρέθηκε σήμερα στην Tatiana Live μαζί με την όμορφη σύζυγό του. Οι δυο τους μιλησαν στην Τατιάνα Στεφανίδου για τη σχέση τους, τα 28 χρόνια που τους χωρίζουν αλλά και τον ερχομό της κόρης τους.

Ο τραγουδιστής έχει ακόμη δυο γιους, τον 36χρονο Μάριο – Γιάννη (που γνωρίσαμε πέρυσι μέσα από το Voice) και τον 29χρονο Μιχάλη. Εξήγησε στην εκπομπή πώς αντιμετώπισαν οι γιοι του τη διαφορά ηλικίας που έχει μετην σύζυγό του, ενώ αναφέρθηκε καισ το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε πρόσφατα.

Ο Βαγγέλης Κονιτόπουλος πριν από 15 χρόνια έκανε χειρουργείο ανοιχτής καρδιάς, και λίγα χρόνια αργότερα εγχείρηση θυρεοειδούς και στεντ και πρόσφατα μπήκε και πάλι στο χειρουργείο. Οι γιατροί εντόπισαν πως υπήρχε μια βουλωμένη αρτηρία και του ζήτησαν να μπει εσπευσμένα στο χειρουργείο, όπου έκανε και δεύτερο στεντ.

Read More

And More