Ο Βαλάντης ξεκαθαρίζει τι τον οδήγησε να ξεσπάσει κατά του Αντώνη Ρέμου [video]

Καλεσμένος στην εκπομπή “Καλοκαίρι #not” βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης ο Βαλάντης.

Ο γνωστός καλλιτέχνης κάθισε στον καναπέ της εκπομπής και συνομίλησε με τους τέσσερις παρουσιαστές φορώντας μάσκα προστασίας, αφού τηρεί πάντα τα μέτρα κατά της εξάπλωσης του κορονοϊού. Όπως ήταν φυσικό, ο Βαλάντης ρωτήθηκε από τον Γρηγόρη Γκουντάρα, τη Νάταλι Κάκκαβα, τον Ετεοκλή Παύλου και την Ελένη Χατζίδου για το περιστατικό με τον Αντώνη Ρέμο και εκείνος ξεκαθάρισε τι συνέβη.

Όλα ξεκίνησαν όταν κυκλοφόρησε στην τηλεόραση και το διαδίκτυο ένα βίντεο, στο οποίο φαίνεται ο Αντώνης Ρέμος να εισέρχεται σε ξενοδοχείο της Ρόδου χωρίς να φοράει την απαραίτητη μάσκα για τον κορονοϊό. Αυτή η εικόνα έβγαλε από τα ρούχα του τον Βαλάντη, αφού θεωρεί ανεπίτρεπτο να μπαίνει κάποιος σε ένα κλειστό χώρο δίχως να φοράει μάσκα και έτσι ξέσπασε δημόσια μέσα από το προφίλ του στο Instagram.

Μετά την παρεξήγηση που δημιουργήθηκε, ο Βαλάντης ξεκαθάρισε στον αέρα της εκπομπής του Open, ότι δεν υπάρχει καμία κόντρα με τον Αντώνη Ρέμο και ότι αυτή την αντίδραση θα είχε αν ήταν οποιοσδήποτε στη θέση του. Αυτός είναι, μάλιστα, και ο λόγος που ο ίδιος αρχικά απέφυγε να αποκαλύψει το όνομα του πελάτη του ξενοδοχείου, μιας και η ευθύνη του συμβάντος ανήκει στην επιχείρηση και στους υπαλλήλους που δεν ενημερώθηκαν σωστά για τα μέτρα και του επέτρεψαν να μπει χωρίς μάσκα.

Δες το βίντεο με όλα όσα είπε ο Βαλάντης:

Ο Βαλάντης έλυσε την παρεξήγηση.

Read More

And More