Ο βραβευμένος με Όσκαρ Jared Leto έρχεται στην Ελλάδα!

Ο Jared Leto είναι ο τέταρτος ηθοποιός που ενσαρκώνει τον Joker στην νέα ταινία υπερηρώων από τον κόσμο της DC και βρίσκεται αυτές τις μέρες στο επίκεντρο της προσοχής των media. Βέβαια, παίζει ρόλο σε αυτό και η διαδικασία της μεταμόρφωσης που ακολούθησε και περιλάμβανε από το να κόψει τα μακριά μαλλιά του, να τα βάψει πράσινα μέχρι να κάνει “τατουάζ” και να βάλει θήκες στα δόντια του.


Δεν δίστασε να κυκλοφορήσει με τα πράσινα μαλλιά τους στους δρόμους της Νέας Υόρκης και γενικά είναι από τους σταρ που “τολμά”. Κάπως έτσι, το 2014 μπήκε στο club των ηθοποιών που έχουν στη συλλογή τους ένα χρυσό αγαλματίδιο.

Ο βραβνευμένος με Οσκαρ Leto σε λίγες εβδομάδες θα επισκεφτεί τη χώρα μας. Αυτή τη φορά με την ιδιότητα του μουσικού. Την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου θα εμφανιστεί μαζί με τους Thirty Seconds to Mars στη σκηνή του TerraVibe Park.

Το συγκρότημα των Jared Leto (κιθάρα- φωνή), Shannon Leto (drums) και Tomo Μiličević (κιθάρα μπάσο) θεωρείται ένα από τα πιο επιτυχημένα της εποχής μας και θα έρθουν στην Ελλάδα στο πλαίσιο του Rockwave Festival.

Λίγα λόγια για το συγκρότημα

Από το 1998 όταν και δημιουργήθηκαν οι Τhirty Seconds to Mars από τα αδέρφια Leto βρέθηκαν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος της μουσικής βιομηχανίας λόγω της χαρισματικής persona του τραγουδιστή Jared, ο οποίος τράβηξε δικαιολογημένα τα βλέμματα των music fans.

Ο ντόρος γύρω από το όνομα της μπάντας κορυφώθηκε το 2002 όταν και κυκλοφόρησαν τον πρώτο τους προσωπικό δίσκο με τον λιτό και αντιπροσωπευτικό τίτλο 30 Seconds to Mars. To “The edge of the Earth” ξεπήδησε σαν το πρώτο hit του συγκροτήματος, ενώ ένα χρόνο αργότερα ο Tomo Milicevic προσχώρησε στο συγκρότημα με τους Thirty Seconds to Mars να βρίσκουν ένα σταθερό και εντυπωσιακό line-up, που διατηρούν μέχρι σήμερα.

Ο τελευταίος δίσκος τους Love, Lust, Faith and Dreams αγαπήθηκε εξίσου με τους Έλληνες οπαδούς τους να ανυπομονούν για μια ζωντανή τους εμφάνιση.

Read More

And More