Ο Χ. Σαντικάι είναι πλέον ένας ανήσυχος έφηβος. Μίλησε στην Τατιάνα για τη ζωή του σήμερα

Το χαριτωμένο αγοράκι που γνωρίσαμε πριν χρόνια τραγουδώντας τους ύμνους στις γιορτές, είναι σήμερα 18 χρονών. Ο Χρήστος Σαντικάι βρέθηκε στο πλατό του Μίλα και αποκάλυψε άγνωστες πτυχές από τη ζωή του.

Ο Χρήστος εμφανίστηκε στην τηλεόραση όταν ήταν 12 χρόνων και πρωταγωνιστούσε στα σποτάκια με βυζαντινά τραγούδια και ύμνους για τις γιορτές. Τότε όλοι θαύμαζαν το ταλέντο ωστόσο ο ίδιος είχε βιώσει πολλές φορές το ρατσισμό επειδή κατάγεται από την Αλβανία.

Παρόλο που τα παιδικά του χρόνια ήταν δύσκολα, σήμερα είναι πολύ καλά. Το μόνο του παράπονο είναι ότι δεν κατάφερε να τελειώσει τα αγγλικά του γιατί τα οικονομικά της οικογένειάς του δεν ήταν σε καλό επίπεδο. Πολλοί πίστευαν ότι ο Χρήστος είχε βγάλει πολλά λεφτά από τα τρία CD που κυκλοφόρησε ωστόσο αυτό δεν ισχύει.

Η μητέρα του αποκάλυψε στην Τατιάνα ότι τα χρήματα που εισέπραξαν συνολικά ήταν περίπου 1.700 ευρώ. “Νιώθω ότι εκμεταλλεύτηκαν το παιδί μου”, ανέφερε χαρακτηριστικά. Οι γονείς του εξαιτίας του ότι δεν γνώριζαν πως λειτουργεί η μουσική βιομηχανία δεν κατάφεραν να χειριστούν σωστά το συμβόλαιο του μικρού Χρήστου.

Σήμερα, εργάζεται σαν σερβιτόρος σε γνωστό μαγαζί του Κολωνακίου και είναι στην τελευταία τάξη του Λυκείου. Το “Μίλα” του χάρισε μία υποτροφία για να συνεχίσει τα αγγλικά και να πάρει τα διπλώματα που είναι απαραίτητα και ο Χρήστος χαμογελάει πλατιά.

Δες όλα απόσπασματα από την συνέντευξη:


Read More

And More