Ο Χάρης Σιανίδης έχει γενέθλια: Η αποκάλυψη της ηλικίας του και ο δημόσιος απολογισμός!

Ιδιαίτερη είναι η σημερινή μέρα για τον Χάρη Σιανίδη, καθώς έχει τα γενέθλιά του. Ο PR manager “κλείνει” τα 38 του χρόνια και από νωρίς το πρωί δεν έχει σταματήσει να δέχεται τις ευχές των διαδικτυακών του φίλων.

Πριν λίγη ώρα, μάλιστα, ο ίδιος έκανε μια πολύ τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε ένα κολάζ με δύο φωτογραφίες: μια από την παιδική του ηλικία και μια από φέτος, στις οποίες τον βλέπουμε να σβήνει τα κεράκια του.

Μάλιστα, στη λεζάντα που το συνόδευε, έκανε ένα μεγάλο απολογισμό της ζωής του μέχρι τώρα και ευχαρίστησε όλους όσους του ευχήθηκαν “χρόνια πολλά”.

Δες την ανάρτησή του:

Και πέρασαν ήδη 38 ολόκληρα χρόνια….σχεδόν στη μέση της ανθρώπινης διαδρομής…και τολμώ να πω ότι τώρα πια περισσότερο απο ποτέ νοιώθω ισορροπία και ευγνωμοσύνη…γιατί έχω αποδεχτεί πλήρως τον εαυτό μου…με τα καλά και τα κακά του…τα σωστά και τα λάθη του…δεν προσποιούμαι και πάνω απ ολα δεν κρύβομαι …Είμαι ρεαλιστής …ζούνε οι γονείς μου…έχω βιολογικά αδέρφια και αδέρφια φίλους….διώχνω,αντιλαμβάνομαι και εντοπίζω τα κάθε λογής παράσιτα ….δεν έχω τρελαθεί, τουλάχιστον ακομα, μέσα στην τόση τρέλα που με περιβάλει ….έχω συναισθήματα …ξέρω να αγαπώ ….και σας ευχαριστώ όλους εσάς και κυρίως αυτούς που δεν με γνώρισαν ποτέ για ολα αυτά τα λόγια …τις στιγμές… που συναντηθήκαμε με όποιον τροπο και αν ήταν αυτός-το ίδιο διάστημα-μέσα σ όλο αυτό το άπειρο …σας ευχαριστώ πραγματικά για τις ευχές και σας τις ανταποδίδω μέσα απο την καρδιά μου…Οι Θεοί όλου του κοσμου να σας προστατεύουν!!! #mybirthday #myday #mylife

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Χάρης Σιανίδης (@haris_sianidis) στις

Read More

And More