Ο Χάρης Βαφειάς αφήνει πίσω του την εργένικη ζωή και παντρεύεται την Έμιλυ Λαγουνάρη!

Ο Χάρης Βαφειάς ήταν ένας από τους αμετανόητους εργένηδες των Αθηνών, είχε πάντα τα καλύτερα τραπέζια στα club και αδυναμία στις όμορφες γυναίκες. Όμως, όλα αυτά σε λίγες μέρες τα αφήνει πίσω του καθώς πρόκειται να παντρευτεί την εκλεκτή της καρδιάς του, Έμιλυ Λαγουνάρη.

Το ζευγάρι το οποίο είναι μαζί τους τελευταίους μήνες γνωρίστηκε εδώ και πέντε χρόνια μέσω κοινών γνωστών. Η πρόταση γάμου έγινε το Πάσχα και σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα την ίδια εποχή έκαναν και ένα ταξίδι στις Σπέτσες με την θαλαμηγό του Χάρη Βαφειά Χ-Chios προκειμένου να γνωριστούν καλύτερα οι γονείς.

Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με άνθρωπο από το κοντινό περιβάλλον του νεαρού εφοπλιστή σημαντικό ρόλο στην απόφασή του αυτή έπαιξε και ο θάνατος του πολύ καλού του φίλου, Νίκου Γιγουρτάκη. Αναθεώρησε τα πάντα! Από τη διασκέδασή του μέχρι την ανέμελη άποψη που είχε για τη ζωή. Ο θάνατος του Νίκου άλλαξε τον Χάρη για πάντα!, λέει η πηγή.

Το ζευγάρι θα ανέβει τα σκαλιά σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο, όμως στις 25 Αυγούστου ετοιμάζει ένα ξέφρενο πάρτυ στα Κουφονήσια. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν κλειστεί δωμάτια στο πολυτελές ξενοδοχείο κουφονήσια Hotel & Resort για όσους δεν επιλέξουν να μείνουν στις θαλαμηγούς. Μεταξύ των καλεσμένων θα βρίσκεται όλη η κοσμική Αθήνα όπως ο Λέων Πατίτσας με την Μαριέττα Χρουσαλά.

Τέλος, όσον αφορά την μέλλουσα κυρία Βαφειά, έχει σπουδάσει αρχιτεκτονική σε βρετανικό πανεπιστήμιο, ενώ σήμερα εργάζεται σε γνωστό αρχιτεκτονικό γραφείο των Βορείων προαστίων.

Read More

And More