Ο χλιδάτος γάμος του βουλευτή Παρασύρη με κουμπάρο τον Μόσιαλο!

Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκε ο βουλευτής Ηρακλείου, Φραγκίσκος Παρασύρης την αγαπημένη του Ήρα Ζωγραφάκη σε ένα λαμπερό γάμο που άφησε εποχή. Παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία που περνά η χώρα, ο βουλευτής έκανε ένα πολυτελέστατο γάμο. Κουμπάρος τους ήταν Υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Ηλίας Μόσιαλος.

Ο γάμος και η βάφτιση του μικρού γιου του βουλευτή Ηρακλείου, στον Ι.Μ. Ναό του Αγίου Μηνά αφέθηκε στα χέρια… ειδικών στη διοργάνωση γάμων, και το αποτέλεσμα δικαίωσε το ζευγάρι! Όπως αναφέρει το cretalive με τη διοργάνωση του γάμου ασχολήθηκαν 50 άτομα. Τρεις make up artists και τρεις κομμωτές επιμελήθηκαν το μακιγιάζ και το χτένισμα της νύφης, της πεθεράς και της κουμπάρας, δύο φωτογράφοι και δύο οπερατέρ κατέγραφαν λεπτό προς λεπτό την ένωση του ζευγαριού ενώπιον Θεού, ενώ τα βλέμματα όλων τράβηξαν …τα παρανυφάκια, τα οποία ήταν δίμετρες και καλλίγραμμες κοπελές, ντυμένες με αρχαιοελληνικά, ολόλευκα φορέματα.

Από το γάμο αυτό δεν έλειπε το παραδοσιακό στοιχείο, καθώς το “παρόν” έδωσε το φημισμένο χορευτικό συγκρότημα του Δ. Μαυρόκωστα, το οποίο είναι από τα καλύτερα στην Κρήτη, ενώ στο μυστήριο βρέθηκαν εκπρόσωποι και φορείς της πόλης, οι υφυπουργοί Άγγελος Τόλκας και Πάρις Κουκουλόπουλος, βουλευτές και ο σκηνοθέτης Γιάννης Σμαραγδής και χιλιάδες κόσμου κατέκλυσαν το χώρο της δεξίωσης.
Να ζήσουν!

Read More

And More