Ο Χρήστος Φερεντίνος φοράει τα καλά του και μας λέει σήμερα, “Ακου τι είπαν, βραδιάτικα”!

Το «Άκου τι είπαν!» σε σπέσιαλ επεισόδια! Απόψε στις 21:00, το παιχνίδι που όλοι αγαπάμε ξεκινάει βραδινές εξορμήσεις. Μια φορά την εβδομάδα και για τέσσερις εβδομάδες, αρχικά, οι διάσημοι θα μας επισκέπτονται πέντε-πέντε στο «Άκου τι είπαν! βραδιάτικα»!

Οι Ελένη Κοκκίδου, Αντώνης Αντωνίου, Βλαδίμηρος Κυριακίδης, Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και Πάνος Βλάχος, αφήνουν για λίγο τη μουρμούρα, γίνονται πεντάδα και μπαίνουν στο κυνήγι της κοινής γνώμης απέναντι στους Γιώργο Λιανό, Μπέττυ Μαγγίρα, Κατερίνα Καινούργιου, Αλέκα Καμηλά και Χρήστο Μυρίδη που, ως γνωστόν, ξέρουν να …παίζουν!
Επειδή το απόγευμα λέγονται πολλά ..αλλά βραδιάτικα λέγονται ακόμη περισσότερα.. το αγαπημένο τηλεπαιχνίδι «Άκου τι είπαν!» μας υπόσχεται διπλό χτύπημα τη φετινή σεζόν!
Ο Χρήστος Φερεντίνος θα απευθύνει την πασίγνωστη πια πρόκληση μια φορά την εβδομάδα και σε παρέες …γνώριμες, αφού αγαπημένα πρόσωπα από τον καλλιτεχνικό χώρο γίνονται πεντάδες και μπαίνουν στο κυνήγι της κοινής γνώμης! Το βράδυ στον Alpha οι διάσημοι σε επισκέπτονται πέντε-πέντε. Στόχος τους να φθάσουν στο τελικό και να κερδίσουν το έπαθλο των €5.000 που θα διατεθεί για καλό σκοπό.
Οι κανόνες γνωστοί, οι ερωτήσεις και οι απαντήσεις αναπάντεχες, οι πεντάδες όμως αυτή τη φορά είναι «επώνυμες» και το ραντεβού σε νέα ώρα μια φορά την εβδομάδα. Αδρεναλίνη, ανατροπή, και γέλιο μέχρι τελικής πτώσης έρχονται στην prime time του νέου προγράμματος του Alpha.
Άκου τι είπαν! Bραδιάτικα: Γιατί το βράδυ το παιχνίδι παίζεται αλλιώς…

Read More

And More