Ο Χρήστος Μενιδιάτης για το άνοιγμα των νυχτερινών κέντρων: “Υπήρξαν κάποιες δυσκολίες”

Χθες ήταν η πρώτη νύχτα που άνοιξαν τα μαγαζιά νυχτερινής διασκέδασης με τους νέους κανόνες και μόνο για εμβολιασμένους.

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA και την Κατερίνα Παναγοπούλου μίλησε ο γνωστός τραγουδιστής Χρήστος Μενιδιάτης σχολιάζοντας τα νέα μέτρα κάτω από τα οποία λειτουργούν πλέον τα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης.

«Είναι σημαντικό που επανήλθαμε στο τραγούδι και στην επαφή με τον κόσμο. Υπήρχαν κάποιες δυσκολίες, κάποιοι περιορισμοί που πρέπει να σεβαστούμε. Ο κόσμος ήξερε τι έπρεπε να κάνει και υπό δύσκολες συνθήκες περάσαμε ωραία.», ανέφερε αρχικά.

«Βλέπω, κρίνω, ακούω τους ειδικούς και παίρνω τις αποφάσεις. Εμβολιάστηκα και εγώ και η σύζυγός μου ελπίζοντας ότι αυτή θα είναι η λύση του προβλήματος», ανέφερε ερωτηθείς για τον εμβολιασμό.

«Υπάρχουν δυσκολίες, ο κόσμος αυθόρμητα θέλει να σηκωθεί. Υπερβολική η απαγόρευση του χορού. Εφόσον τα κέντρα είναι μόνο εμβολιασμένοι θα μπορούσαν να σηκώνονται και να χορεύουν», πρόσθεσε ενώ σημείωσε «για ότι κακό μου συμβαίνει είμαι εγώ υπεύθυνος».

Read More

And More