Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος – Μαρίζα Ρίζου: Μετά από τρία χρόνια σχέσης, μαζί στο θέατρο

Τρία χρόνια κοινής πορείας μοιράζονται ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος και η Μαρίζα Ρίζου. Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης και η ερμηνεύτρια είναι μαζί, όμως έχουν επιλέξει να διατηρούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και να απασχολούν με τα επαγγελματικά τους.

Αυτός είναι και ο λόγος που οι κοινές τους εμφανίσεις είναι εξαιρετικά σπάνιες, ενώ ακόμα σπανιότερα είναι τα κοινά ενσταντανέ τους. Βέβαια, κάθε φορά που ο ένας από τους δύο έχει είτε παράσταση, είτε συναυλία, ο άλλος βρίσκεται στο πλευρό του και τον στηρίζει. Αυτό ακριβώς συνέβη και στην Τεχνόπολη τον περασμένο Ιούνιο στη συναυλία της Μαρίζας Ρίζου. Ο Οδυσσέας είχε δώσει το «παρών», χωρίς ωστόσο να ποζάρει στο πλευρό της.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Κορύνας Μανταγάρη στη Real life, οι δυο τους ετοιμάζονται να συνεργαστούν επαγγελματικά τον επόμενο χειμώνα. Ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος σκηνοθετεί το βραβευμένο έργο του του Benoit Soles, «Η μηχανή του Τούριγκ», που θα ανέβει στο Νέο Θέατρο Κατερίνας Βασιλάκου. Στην παράσταση η Μαρίζα Ρίζου υπογράφει τη μουσική.

Read More

And More