Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος – Μαρίζα Ρίζου: Σπάνια κοινή έξοδος για το ερωτευμένο ζευγάρι

Ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος και η Μαρίζα Ρίζου μετρούν ήδη τρία χρόνια σχέσης. Όπως είναι γνωστό, έχουν επιλέξει και οι δύο να κρατούν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική τους ζωή και να «μιλούν» μόνο με τα επαγγελματικά τους βήματα. 

Αυτός είναι και ο λόγος που οι δυο τους έχουν κάνει ελάχιστες δημόσιες εμφανίσεις και όσες φορές τους έχουμε δει μαζί, αποφεύγουν να ποζάρουν, αλλά και το να απαντούν ή να σχολιάζουν τη σχέση τους. 

Το ζευγάρι έκανε μία κοινή βραδινή έξοδο και συγκεκριμένα εθεάθη στο θέατρο Άλσος, στην συναυλία του Φοίβου Δεληβοριά. Ο Οδυσσέας Παπασπηλόπουλος και η Μαρίζα Ρίζου απαθανατίστηκαν χαλαροί και με καλή διάθεση, ωστόσο για ακόμη μια φορά δεν πόζαραν μαζί στις κάμερες. 

Ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος και η Μαρίζα Ρίζου θα συνεργαστούν για πρώτη φορά μαζί στο θέατρο. Συγκεκριμένα ο ταλαντούχος ηθοποιός θα σκηνοθετήσει το βραβευμένο έργο του Benoit Soles, «Η μηχανή του Τούριγκ», που θα το απολαύσουμε στο θέατρο της Κατερίνας Βασιλάκου, ενώ στην παράσταση θα υπογράφει την μουσική η Μαρίζα Ρίζου. 

Φωτογραφίες: NDP Photo

Read More

And More