Οι 3 τυχεροί που κέρδισαν ετήσιες συνδρομές στο γυμναστήριο ”The Core”

To TLIFE φροντίζει να είσαι πάντα ενημερωμένη, στιλάτη και σε φόρμα! Στην ειδική κατηγορία Health&Fitness σου δίνουμε όλα τα μυστικά της σωστής διατροφής και άσκησης. Αυτή τη φορά σου δώσαμε την ευκαιρία να αξιοποιήσεις κάποια από αυτά κερδίζοντας 3 ετήσιες συνδρομές στο γυμναστήριο ”The Core” powered by Puma.

Οι 3 τυχεροί που κέρδισαν τις ετήσιες συνδρομές είναι : Η Σοφία Χαλά, ο Αντώνης Κεραμιανάκης και η Εύη Σάλτα. Οι τρεις νικητές να στείλουν τα στοιχεία τους και το τηλέφωνό τους στο tlifenow@gmail.com για να τακτοποιηθεί το θέμα της παραλαβής του δώρου τους.


Σταύρος Βουγιουκλάκης, Σόφη Πασχάλη

Λίγα λόγια για το The Core
Πρόκειται για έναν νέο , καθαρό και πλήρως εξοπλισμένο χώρο, 1300 τμ , με πιστοποιημένους προπονητές, το οποίο βρίσκεται στην οδό Γιαννιτσών 97 στο Περιστέρι όπου μπορείς να γνωρίσεις με την βοήθεια του εξειδικευμένου προσωπικού και τον υπέροχο κόσμο του CrossFit και του Kickboxing!

Τι είναι το crossfit: Το CrossFit είναι ένα πρόγραμμα ενδυνάμωσης που στοχεύει στην βελτίωση της γενικής φυσικής κατάστασης του αθλούμενου και στηρίζεται στην εναλλαγή λειτουργικών ασκήσεων που εκτελούνται με ένταση σε σχετικά σύντομο διάστημα.
Tο CrossFit θεωρείτε από πολλούς το άθλημα του fitness, συνδυάζει τόσα πολλά στοιχεία που καμία προπονητική μέθοδος δεν είναι τόσο ολοκληρωμένη και τόσο αποδοτική. Βασίζεται πάνω στους δέκα αναγνωρισμένους τομείς υγείας και ευεξίας. Αυτοί είναι, η Ακρίβεια, η Ισορροπία, ο Συντονισμός, η Ευλυγισία, η Ευκαμψία, το Σθένος, η Καρδιοαναπνευστική αντοχή, η Ταχύτητα, η Iσχύς, η Δύναμη.
Τι είναι το Kickboxing: Το kickboxing είναι ένα μαχητικό άθλημα . Πρόκειται για μια έντονη αεροβική άσκηση που συνδυάζει στοιχεία πυγμαχίας και λακτίσματα. Γυμνάζει ολόκληρο το σώμα κινητοποιώντας πολλές αρθρώσεις και μεγάλες μυϊκές ομάδες, βελτιώνει τη ισορροπία και την ευλυγισία μας , τα αντανακλαστικά μας και το καρδιοαναπνευστικό σύστημα.
Που απευθύνεται και τι προσφέρει: το CrossFit –Kick Boxing Συνδυάζει όλα όσα θα θέλαμε από μια προπόνηση (κάψιμο λίπους, αντοχή, δύναμη, μυϊκή μάζα) και το σημαντικότερο , απευθύνεται σε κάθε υγιή ασκούμενο, χωρίς μυοσκελετικά προβλήματα, είτε πρόκειται για εντελώς αρχάριο, είτε για έμπειρο, είτε για αθλητή, ανεξαρτήτου φύλλου και ηλικίας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπες στην επίσημη σελίδα του γυμναστηρίου The Core στο facebook

Read More

And More