Οι άντρες είναι σέξι όταν κάνουν δουλειές!

Οι γυναίκες επιτέλους δικαιώνονται! Έρευνες σε Αμερική και Αγγλία δεχνουν ότι οι γάμοι κρατούν περισσότερο, όταν οι άντρες βοηθούν τις γυναίκες στις δουλειές του σπιτιού.

Οι γυναίκες της Νέας Υόρκης αποκαλύπτουν πως το μυστικό για να κρατήσει η σχέση με το σύζυγο τους είναι να τον δούν να κάνει δουλειές του σπιτιού. Αυτό το γεγονός έρχεται να επιβεβαιώσει και μια νέα έρευνα που έγινε από το London School of Economics, στην οποία έλαβαν μέρος 3,500 ζευγάρια, αποκαλύπτοντας ότι υπάρχουν μικρότερα ποσοστά διαζυγίων όταν ο άνδρας ασχολείται και λίγο με το νοικοκυριό.

Η 26χρονη σχεδιαστρια Kimberly, η οποία έλαβε μέρος στην έρευνα, λέει : “Ο φίλος μου είναι εκπληκτικός καθαριστής. όχι μόνο πλένει τα πιάτα, αλλά μαγειρεύει κιόλας”. Παράλληλα, παραδέχτηκε ότι το να βλέπει τον σύντροφο της να κάνει δουλειές την ενθουσιάζει και αυξάνει το πάθος της γι’ αυτόν. Από τη μεριά του, ο σύντροφος της αναφέρει ότι βρίσκει πολύ σέξι το να βοηθάει και να φροντίζει τη γυναίκα του.

Η συγκεκριμένη έρευνα, λοιπόν, έρχεται να καταρρίψει τη θεωρία που θέλει οι δουλειές του σπιτιού να είναι αποκλειστικά γυναικεία υπόθεση! Ενώ, ταυτόχρονα, προσπαθεί να δείξει στους άντρες πως φαίνονται πιο σέξι στα μάτια των γυναικών όταν τις βοηθούν στις δουλειές.

Read More

And More