Οι αποδράσεις των Ελλήνων celebrities – Φωτογραφίες από τις ολιγοήμερες διακοπές τους

Το Πάσχα εορτάστηκε φέτος σε ολόκληρη την Ελλάδα με λαμπρότητα και μέσα σε κλίμα κατάνυξης. Μετά από δύο χρόνια περιορισμών για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού, οι πολίτες σε ολόκληρη τη χώρα, ταξίδεψαν στους αγαπημένους τους προορισμούς και πέρασαν όμορφες οικογενειακές στιγμές γιορτάζοντας την Ανάσταση του Χριστού.

Ανάμεσά τους και πολλά γνωστά πρόσωπα της ελληνικής showbiz που αυτές τις ημέρες είχαν την δυνατότητα να κάνουν ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, να ξεκουραστούν και να απολαύσουν ξέγνοιαστες στιγμές με τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Ας δούμε λοιπόν πως πέρασαν φέτος εκπρόσωποι του καλλιτεχνικού και δημοσιογραφικού χώρου…

Τατιάνα Στεφανίδου – Νίκος Ευαγγελάτος

Η επιτυχημένη δημοσιογράφος και παρουσιάστρια της εκπομπής “Tlive” στον Alpha πέρασε τις ημέρες του Πάσχα στις Σπέτσες μαζί με την οικογένειά της. Την Κυριακή του Πάσχα, η Τατιάνα Στεφανίδου μοιράστηκε, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, ένα video από την Ανάσταση στις Σπέτσες και σημείωσε στην ανάρτησή της: «Χριστός Ανέστη! Εύχομαι να έχετε υγεία και αγάπη στη ζωή σας».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tatiana Stefanidou (@tatistefanidou)

Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης

Το ερωτευμένο ζευγάρι γιόρτασε το φετινό Πάσχα μαζί με καλούς του φίλους στο όμορφο Πήλιο. Η αγαπημένη τραγουδίστρια και ο ηθοποιός ήταν καλεσμένοι στο εξοχικό του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου και της συζύγου του Λίνας Πρίντζου. Στην παρέα τους ήταν και οι φίλοι τους Μαρία Μπακοδήμου, Μαρία Καβογιάννη και Δημήτρη Γαλάνης. Μάλιστα, η Δέσποινα Βανδή δημοσίευσε στα social media, κάποια στιγμιότυπα από τις ξεχωριστές πασχαλινές της διακοπές, χωρίς να κρύβει τον έρωτά της με τον Βασίλη Μπισμπίκη.

Όλγα Κεφαλογιάννη – Μίνως Μάτσας

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και ο σύζυγός της γιόρτασαν φέτος το πρώτο Πάσχα με τα δίδυμα παιδιά τους. Η Όλγα Κεφαλογιάννη μοιράστηκε μία φωτογραφία αγκαλιά με το Μίνω Μάτσα και ευχήθηκε στους διαδικτυακούς της φίλους «Υγεία, χαμόγελα, φως και αγάπη»

Τζένη Μπαλατσινού – Βασίλης Κικίλιας

Η Τζένη Μπαλατσινού πέρασε τις ημέρες του Πάσχα μαζί με τον σύζυγό της, Βασίλη Κικίλια και των μικρό γιο τους Παναγιώτη – Αντώνιο, στο ησυχαστήριο της, την Πάτμο. Το πρώην μοντέλο και παρουσιάστρια και ο Υπουργός Τουρισμού μοιράστηκαν, μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media, κάποια στιγμιότυπα από τις πασχαλινές τους διακοπές στο νησί της Αποκάλυψης.

Σία Κοσιώνη – Κώστας Μπακογιάννης

Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ και ο Δήμαρχος Αθηναίων, έκαναν ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις και γιόρτασαν το φετινό Πάσχα οικογενειακώς στα Χανιά της Κρήτης. Σε ανάρτησή της στα social media, η Σία Κοσιώνη μεταξύ άλλων σημείωσε: «Το Πάσχα είναι η γιορτή της ζωής! Να τη ζούμε, να τη γιορτάζουμε, να την χορταίνουμε, να είμαστε ευγνώμονες για το μοναδικό αυτό δώρο, για την ομορφιά γύρω μας και για την αγάπη που δίνουμε και παίρνουμε».

Άντζελα Γκερέκου

Το φετινό Πάσχα ήταν διαφορετικό από τα προηγούμενα για την Άτζελα Γκερέκου και την κόρη της Μαρία Βοσκοπούλου, καθώς ήταν το πρώτο χωρίς τον Τόλη Βοσκόπουλο. Μητέρα και κόρη βρέθηκαν για ακόμη μία χρονιά στην αγαπημένη τους Κέρκυρα και απόλαυσαν μοναδικές στιγμές ακολουθώντας τα έθιμα του νησιού.

Άννα Βίσση

Η Ελληνίδα σταρ απόλαυσε τις ημέρες του Πάσχα χωρίς όμως να παραμελεί την προπόνησή της, με τον προσωπικό της γυμναστή. Μάλιστα μοιράστηκε κάποια στιγμιότυπα από τις ώρες που ακολουθεί το πρόγραμμα γυμναστικής της και χωρίς να χάνει το χιούμορ της σημείωσε στην ανάρτησή της “Δαβίδ και Γολιάθ”.

Κατερίνα Καινούργιου

Η παρουσιάστρια της εκπομπής “Super Katerina” στον Alpha, έκανε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και ταξίδεψε στις Σπέτσες. Μάλιστα μοιράστηκε, με τους διαδικτυακούς της φίλους, κάποια στιγμιότυπα από την ολιγοήμερη εξόρμηση της, τις ημέρες του Πάσχα. «Αν δείτε με αθώα μάτια…όλα είναι θεϊκά…», σημείωσε σε μία από τις αναρτήσεις της.

Ολυμπία Χοψονίδου – Βασίλης Σπανούλης

Ο πρώην αρχηγός του Ολυμπιακού και της Εθνικής και η σύζυγός του πέρασαν τις ημέρες του Πάσχα μαζί με τα έξι παιδιά τους στη Μύκονο. Η οικογένεια έμεινε σε γνωστό ξενοδοχείο της Χώρας. Μαζί τους, στο νησί των Ανέμων, ήταν και οι κουμπάροι τους, Νίκος Ζήσης με την σύζυγό του, Φανή. Η κάμερα του Mykonos Live εντόπισε το ζεύγος Σπανούλη και το ζεύγος Ζήση να απολαμβάνουν το ποτό τους σε γνωστό μπαρ στα Ματογιάννια.

Σάκης Ρουβάς – Κάτια Ζυγούλη

Το ευτυχισμένο ζευγάρι πέρασε οικογενειακώς τις ημέρες του Πάσχα στην Αθήνα. Ο απόλυτος Έλληνας σταρ και παρουσιαστής του “Masked Singer” μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους ένα στιγμιότυπο από τις ετοιμασίες του πασχαλινού τραπεζιού μαζί με την Κάτια Ζυγούλη.

Κατερίνα Καραβάτου

Η Κατερίνα Καραβάτου το φετινό Πάσχα ταξίδεψε στο Παρίσι μαζί με την καλή της φίλη Έλενα Χριστοπούλου. Η παρουσιάστρια της εκπομπής “Τι λες τώρα” στο Mega, έβαψε κόκκινα αυγά τη Μεγάλη Πέμπτη μαζί τα δύο παιδιά της, την Αέλια και τον Αρίωνα αφιερώνοντας τα στην μητέρα της που δεν είναι πια μαζί τους. Τις ημέρες του Πάσχα, η παρουσιάστρια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους κάποια στιγμιότυπα από το ταξίδι της στην Πόλη του Φωτός.

Ελεονώρα Ζουγανέλη – Σπύρος Δημητρίου

Η αγαπημένη τραγουδίστρια και ο σύζυγός της ταξίδεψαν αρχικά στη Μύκονο και αργότερα στις Σπέτσες για το Πάσχα. Μαζί τους ήταν και οι γονείς της Ελεονώρας Ζουγανέλη, Γιάννης Ζουγανέλης και Ισιδώρα Σιδέρη, αλλά και ο Νίκος Οικονομόπουλος.

Το Μεγάλο Σάββατο, ο Γιάννης Ζουγανέλης μοιράστηκε ένα video με την αγαπημένη του κόρη να ψέλνει το «Χριστός Ανέστη» στον Ιερό Ναό του Αγίου Αντωνίου στις Σπέτσες.

Σταματίνα Τσιμτσιλή – Θέμης Σοφός

Η παρουσιάστρια του “Happy Day” στον Alpha, τις ημέρες του Πάσχα, ταξίδεψε με την οικογένειά της στην Ύδρα και στην Αρχαία Κόρινθο. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια των οικογενειακών διακοπών της, η Σταματίνα Τσιμτσιλή μαζί με τον σύζυγό της, Θέμη Σοφό, τα τρία παιδιά τους και τις φίλες της, επισκέφθηκε το Αρχαιολογικό Μουσείο της Αρχαίας Κορίνθου. Η παρουσιάστρια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους κάποια στιγμιότυπα από την πασχαλινή απόδραση της μαζί με την οικογένειά της.

  

Τόνια Σωτηροπούλου – Κωστής Μαραβέγιας

Η Τόνια Σωτηροπούλου τις ημέρες του Πάσχα βρέθηκε στην όμορφη Σύρο μαζί με τον σύζυγό της, Κωστή Μαραβέγια και τα αγαπημένα της πρόσωπα. Η ταλαντούχα ηθοποιός δημοσίευσε κάποιες εικόνες από το κυκλαδίτικο νησί, ενώ δεν δίστασε να μοιραστεί και μια φωτογραφία με την αγαπημένη της μητέρα.

Μαρίνα Πατούλη

Η πρόεδρος του Πανελλήνιου Δικτύου SDG 17 Greece πέρασε το πρώτο Πάσχα μετά το χωρισμό της από τον Γιώργο Πατούλη στη Μύκονο παρέα με καλούς της φίλους. Η Μαρίνα Πατούλη πόζαρε ανανεωμένη και ευδιάθετη στον φωτογραφικό φακό με εντυπωσιακά look, απόλαυσε ξέγνοιαστες βόλτες στα γραφικά σοκάκια του νησιού και χόρεψε ζεϊμπέκικο, με την παρέα της να την αποθεώνει.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – Βασίλης Σταθοκωστόπουλος

Η παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας επέλεξαν να περάσουν τις διακοπές του Πάσχα στην Κρήτη. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μοιράστηκε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media, κάποια στιγμιότυπα από την ανοιξιάτικη απόδραση με τον αγαπημένο της.

Λευτέρης Πετρούνιας – Βασιλική Μιλλούση

Ο Χρυσός Ολυμπιονίκης και η αγαπημένη του έκαναν ένα διάλειμμα από την έντονη καθημερινότητά τους και πέρασαν τις ημέρες του Πάσχα μαζί με τις κόρες τους στη Μύκονο.

Μαρία Ηλιάκη- Στέλιος Μανουσάκης

Η παρουσιάστριας και ο γυναικολόγος, που τα τελευταία χρόνια ζει στην Ελβετία, γιόρτασαν φέτος το πρώτο τους Πάσχα ως γονείς. Το ερωτευμένο ζευγάρι επέλεξε να γιορτάσει το Πάσχα στη γενέτειρά του, την Κρήτης.

Άννα Πρέλεβιτς – Νικήτας Νομικός

Η Άννα Πρέλεβιτς και ο Νικήτας Νομικός γιόρτασαν το φετινό Πάσχα στην Πάρο. Η Άννα Πρέλεβιτς δημοσίευσε, στον λογαριασμό της στο instagram, μια κοινή τους φωτογραφία και έγραψε: «Χριστός Ανέστη! Με υγεία. Εύχομαι να περνάτε όμορφα όπου και αν είστε».

Ευρυδίκη Βαλαβάνη – Κωνσταντίνος Βασάλος

Η δημοσιογράφος και ο συνεργάτης της Σίσσυς Χρηστίδου στην εκπομπή “Χαμογέλα και πάλι” στο Mega, πέρασαν τις πασχαλινές τους διακοπές στη Σκόπελο. Και οι δύο μοιράστηκαν με τους διαδικτυακούς τους φίλους στιγμιότυπα από τις όμορφες στιγμές που πέρασαν στο νησί.

Σίσσυ Χρηστίδου

Η παρουσιάστρια της εκπομπής “Χαμογέλα και πάλι” στο Mega, μετά από δύο χρόνια περιορισμών για την αντιμετώπιση του κορονοϊού, ταξίδεψε τις ημέρες του Πάσχα στο Ντουμπάι μαζί με τους δυο γιους της Φίλιππο – Ραφαήλ και Μιχαήλ – Άγγελο.

Λένα Δροσάκη – Αλέξανδρος Μπουρδούμης

Η Λένα Δροσάκη μαζί με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη και τον γιο τους Αναστάση πέρασαν το Πάσχα στην Ιθάκη. Το φετινό Πάσχα είναι το πρώτο που ο γιος τους γιόρτασε το όνομα του, με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη να κάνει μια τρυφερή ανάρτηση στα social media μαζί με την γυναίκα της ζωής του και τον μικρό τους.

   

Read More

And More