Oι Beckham πούλησαν το παλάτι τους, για 14 εκατ. ευρώ

Την έπαυλη όπου μεγάλωσαν τα τρία πρώτα παιδιά τους και αγόρασαν μετά το γάμο τους πουλάνε ο David και η Victoria Beckham προς 12 εκατομμύρια λίρες έναντι 9,5 που την είχαν αγοράσει.


Ο David πήρε την απόφαση να πουληθεί το σπίτι με βαριά καρδιά μιας και περικλείει τις καλύτερες αναμνήσεις για όλη την οικογένεια και κυρίως για τα τρία αγόρια του αλλά κρίθηκε απαραίτητο καθώς μια νέα εποχή ξεκινά για όλους μετά τη γέννηση της κόρης του, την απόσυρσή του από το ποδόσφαιρο και την ενασχόληση της Victoria με τη μόδα.


Η έπαυλη καταλαμβάνει 48,5 χιλιάδες τετραγωνικά μέτρα και στην τιμή πώλησης περιλαμβάνονται και κάποια πολυτελή αυτοκίνητα του David καθώς και ένα εξοχικό στη Γαλλία.

Το ζεύγος έχει βάλει στο μάτι να αγοράσει άλλη έπαυλη πάλι στην Αγγλία και συγκεκριμένα στο Δυτικό Λονδίνο προς 45 εκατομμύρια και λίρες και μάλιστα φημολογείται ότι την κουζίνα του σπιτιού θα σχεδιάσει ο διάσημος σεφ και φίλος τους Gordon Ramsay.

Προς το παρόν η οικογένεια παραθερίζει στο Λος Άντελες λίγο πριν ξαναξεκινήσουν τα σχολεία στην Αγγλία όπου θα επιστρέψουν. Το ζευγάρι όπως δηλώνει θέλει τα παιδιά του να απολαμβάνουν τον ήλιο της Καλιφόρνια αλλά εμπιστεύονται μόνο το αγγλικό εκπαιδευτικό σύστημα.

Read More

And More