Οι celebrities του πλανήτη, αποχαιρετούν τον θρύλο Karl Lagerfeld! Τα συγκινητικά λόγια [pics]

Σαν βόμβα έσκασε πριν λίγες ώρες η είδηση του θανάτου, του Karl Lagerfeld. Ο διάσημος σχεδιαστής μόδας άφησε την τελευταία του πνοή στην ηλικία των 85 ετών, έπειτα από σκληρή μάχη με τον καρκίνο. Συντετριμμένοι από την τραγική είδηση είναι οι φίλοι και οι συνεργάτες του Γερμανού σχεδιαστή, οι οποίοι έσπευσαν να τον αποχαιρετήσουν από τους λογαριασμούς του στο Instagram.

Φωτογραφίες και συγκινητικά λόγια κατέκλυσαν τα social, τιμώντας έτσι την μνήμη του σχεδιαστή o οποίος άφησε το δικό του στίγμα στον χώρο της μόδας. Μερικοί από αυτούς που είπαν το τελευταίο αντίο στον Karl Lagerfeld ήταν η Kim KardashianNaomi Cambell, η Carla Bruni, η Gisele, η Kris Jenner, η Kylie Minogue, η Winnie Harlow, η Hailey Bieber, η Pamela Anderson, η Chiara Ferragni, η Τζένη Μπαλατσινού, ο Βασίλης Ζούλιας, ο Λάκης Γαβαλάς και o Βασίλειος Κωστέτσος.

Κim Kardashian

“Χάσαμε έναν πραγματικό μύθο. Ήταν μία έμπνευση για τον κόσμο. Όταν έβγαλα την πρώτη μου φωτογραφία μαζί του ήμουν, πολύ νευρική. Είχα την τιμή να σε γνωρίσω και να συνεργαστώ μαζί σου. Ήσουν τόσο αγαπητός, θα μας λείψεις”.

Naomi Campbell

“Έχω πάρα πολλές αναμνήσεις από εσένα για να γράψω κάτι. Σε ευχαριστώ, σε ευχαριστώ, σε ευχαριστώ. Έδωσες την ευκαιρία σε ένα 16χρονο κορίτσι να ανοίξει τα μάτια του. Ξεκουράσου εκεί ψηλά”.

Carla Bruni

“Αγαπημένε Karl. Σε ευχαριστώ για όλα.Ευχαριστώ για την ομορφιά που έδωσες στον κόσμο μας, για το χρώμα που έδωσες  στο σκοτάδι μας και για το πνεύμα στις θαμπές μέρες μας. Νομίζω δεν θα επιθυμούσες πολλά δάκρυα,πολλά λουλούδια ή δάφνες. Θα λείψεις σε όλο τον κόσμο. RIP”

GISELE

WINNIE HARLOW

Kris Jenner

HAILEY BIEBER

“Σήμερα ο κόσμος λέει αντίο σε έναν μύθο. Karl, χάρισες στην βιομηχανία την ευφυία και το ταλέντο σου, τα οποία θα ζήσουν για πάντα. Σε ευχαριστώ για την απίστευτη κληρονομιά που αφήνεις πίσω σου”.

KYLIE MINOGUE

Chiara Ferragni

Pamela Anderson

http://instagram.com/p/BuEWJljHmw9/

Τζένη Μπαλατσινού

View this post on Instagram

Karl Lagerfeld, ένας από τους σημαντικότερους σχεδιαστές του 20ου αιώνα. Αποκαλούσε τον εαυτό του «καρικατούρα» – με τα μαύρα γυαλιά ηλίου του, και τα λευκά μαλλιά του πιασμένα πάντα αλογοουρά. Όπως είχε πει και στο ντοκυμαντέρ «Lagerfeld Confidential» το 2008 «Δε θέλω να είμαι αληθινός στις ζωές των άλλων. Θέλω να είμαι οπτασία» Φωτογράφιζε και βιντεοσκοπούσε ο ίδιος τις περισσότερες καμπάνιες του.

A post shared by Jenny Balatsinou (@jennybalatsinou) on

Βασίλης Ζούλιας

Βασίλειος Κωστέτσος

Λάκης Γαβαλάς

 

 

 

 

Read More

And More