Οι celebrities διασκέδασαν στον Ρέμο! Φωτογραφίες

“¨Ηταν όλοι εκεί” θα μπορούσε να είναι ο τίτλος της χτεσινής βραδιάς στο “Αθηνών Αρένα” αφού ο Αντώνης Ρέμος και ο Στέλιος Ρόκκος υποδέχτηκαν πολλούς διάσημους που πήγαν για να απολαύσουν το πρόγραμμα των δύο τραγουδιστών! Πάρε μια γεύση από το ποιοι διάσημοι νυχτοπερπάτησαν σε.. λαϊκούς ρυθμούς!

/
Η Δούκισσα Νομικού (χωρίς το Χρήστο Χολίδη λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων προφανώς) συνοδευόταν από το φίλο της Γιώργο Καπουτζίδη.

/
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου συνόδεψε την όμορφη ντάμα του Κατερίνα Κόκλα και όπως κάθε σωστός κύριος βρισκόταν ένα βήμα πίσω από εκείνην και φανερά άνετος και ευδιάθετος με το φακό!

/
Τι του είπε η Κατερίνα και τον προβλημάτισε τόσο; Ο Γρηγόρης με casual, άνετο ντύσιμο απόλαυσε τα τραγούδια των Ρέμου-Ρόκκου τα οποία προφανώς αφιερώνει στην καλή του!

/
Νυχτοπερπάτησε και η Ράνια Θρασκιά με το σύζυγό της, ντυμένη στις αποχρώσεις του γκρι (και οι δύο)! Kι αν αναρωτιέσαι αν οι δυο πρώην σύντροφοι συναντήθηκαν η απάντηση είναι αρνητική.

/
Το ζεύγος άφησε για λίγο τα παιδιά στο σπίτι για μια νυχτερινή έξοδο.

/
Η Ράνια και ο σύζυγός της απολαμβάνουν το μουσικό πρόγραμμα στο “Αθηνών Αρένα” όπου ο Αντώνης Ρέμος, ο Στέλιος Ρόκκος και η Ελένη Φουρέιρα δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό!

Read More

And More