Οι celebrities έγιναν ξανά παιδιά και απόλαυσαν ξέγνοιαστες στιγμές στα χιόνια

Πρωτόγνωρες εικόνες έχουν αντικρίσει οι κάτοικοι της Αττικής τα τελευταία εικοσιτετράωρα, καθώς η επέλαση της κακοκαιρίας “Μήδεια” μετέτρεψε την πρωτεύουσα σε μια τεράστια πίστα για σκι. Μπορεί τα προβλήματα τόσο στην ηλεκτροδότηση όσο και στην κυκλοφορία να είναι πολλά, όμως οι περισσότεροι δεν πτοήθηκαν και έτσι άφησαν τη ζεστασιά του σπιτιού, κάνοντας μικρές εξορμήσεις στα χιόνια.

Οι celebrities της εγχώριας showbiz δεν έκρυψαν τον ενθουσιασμό τους με το κάτασπρο τοπίο που αντίκρισαν έξω από τα παράθυρά τους και μοιράστηκαν τη χαρά τους με τους διαδικτυακούς φίλους τους στα social media. Όποια δεκαετία της ζωής τους κι αν διανύουν, έχοντας ή μη παιδιά, φόρεσαν το μεγαλύτερο χαμόγελό τους και ξεχύθηκαν στους δρόμους, τα στενά ή ακόμα και τους κήπους τους.

Με όποιον τρόπο κι αν επέλεξε ο καθένας να αδράξει τη μέρα, το μόνο σίγουρο είναι ότι το timeline μας στο Instagram “πλημμύρισε” από χιονισμένες και γεμάτες χαρά φωτογραφίες. Βίκυ Καγιά, Ελένη Φουρέιρα, Κατερίνα Γερονικολού, Σταματίνα Τσιμτσιλή, Ευρυδίκη Βαλαβάνη, Κωνσταντίνος Βασάλος, Βάλια Χατζηθεοδώρου, Πέτρος Πυλαρινός, Μαρία Κορινθίου, Τζένη Θεωνά, Στέλιος Χανταμπάκης, Άντζελα Δημητρίου, Άντζελα Γκερέκου είναι κάποια από τα πρόσωπα της showbiz πού πόζαραν με κάτασπρο φόντο.

Δες φωτογραφίες:

Ελένη Φουρέιρα

Βίκυ Καγιά

Κατερίνα Γερονικολού

Άντζελα Γκερέκου

Πέτρος Πυλαρινός, Βάλια Χατζηθεοδώρου

Γιάννης Αϊβάζης, Μαρία Κορινθίου

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Άντζελα Δημητρίου

Κωνσταντίνος Βασάλος, Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Στέλιος Χανταμπάκης, Όλγα Πηλιάκη

Δήμος Αναστασιάδης, Τζένη Θεωνά

Read More

And More