Οι celebrities είδαν το “Φάντασμα με γόβες”! Φωτογραφίες

Ραντεβού με τους επώνυμους φίλους τους έδωσαν στο θέατρο “Γκλόρια” η Υρώ Μανέ,ο Φάνης Μουρατίδης, η Ντορέττα Παπαδημητρίου, η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και πολλοί ακόμη ταλαντούχοι ηθοποιοί, με αφορμή την επίσημη πρεμιέρα της παράστασης “Φάντασμα με γόβες”.

Την σκηνοθεσία του έργου που εγκαινίασε την “νέα” εποχή για το ανακαινισμένο πια ιστορικό θέατρο της Αθήνας, ανέλαβε ο Σταμάτης Φασουλής και πολλοί ήταν οι επώνυμοι της ελληνικής showbiz που βρέθηκαν εκεί.

Ανάμεσά τους η Μαίρη Συνατσάκη (δες εδώ φωτογραφίες), η Έλενα Τσαβαλιά με τον Μάρκο Σεφερλή, ο Τζώνης Καλημέρης, ο Νίκος Ορφανός (δες εδώ ποια πολίτική αντίπαλο συνάντησε στο θέατρο), η Μαρία Μπεκατώρου με τον σύζυγό της, η Αλεξάνδρα Ούστα και πολλοί ακόμη…

Το έργο γραμμμένο το 1941 και μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Coward, διαδραματίζεται στο σπίτι του συγγραφέα Τσαρλς Κόντομαιν όπου ζει με την δεύτερη γυναίκα του Ρουθ. Εκεί θα καλέσουν ένα μέντιουμ, τη Μαντάμ Αρκάτι (Υρώ Μανέ) και ένα φιλικό τους ζευγάρι για μια βραδιά σεάνς. Στόχος του του Τσαρλς είναι να κάνει μια έρευνα για τον μεταφυσικό κόσμο ώστε να μπορέσει να τον παρουσιάσει στο νέο του βιβλίο όσο καλύτερα μπορεί. Τα πράγματα δυσκολεύουν όταν η μαντάμ Αρκάτι θα φέρει από την άλλη διάσταση την νεκρή γυναίκα του Τσαρλς, Ελβίρα.

Αστείες ατάκες, πολύ γέλιο, ερωτήματα και μια κωμωδία που “ανασταίνει και νεκρούς” υπόσχεται ένα μοναδικό θέαμα επί σκηνής…
Δες φωτογραφίες:

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, Μάρκος Σεφερλής, Έλενα Τσαβαλιά

Μαρία Μπεκατώρου

Ντορέττα Παπαδημητρίου

Έλενα Τσαβαλιά, Μάρκος Σεφερλής

Υρώ Μανέ, Δημήτρης Μακαλιάς

Η Μαρία Μπεκατώρου με τον σύζυγό της

Έλενα Τσαβαλιά, Χριστίνα Πολίτη, Μάρκος Σεφερλής, Μαρία Μπεκατώρου

Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος, Νίκος Ορφανός

Σπύρος Μπιμπίλας, Μαρία Κανελλοπούλου, Δημήτρης Φράγκιογλου

Παντελής Καναράκης, Κατερίνα Τσάβαλου, Σπύρος Μπιμπίλας


Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, Τζώνης Καλημέρης

Φάνης Μουρατίδης, Δημήτρης Μακαλιάς, Μαριλένα Παναγιωτοπούλου, Γιώργος Βάλαρης, Υρώ Μανέ

Καίτη Κωνσταντίνου, Υρώ Μανέ, Τζένη Θεωνά, Μάρκος Σεφερλής

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου

Κατερίνα Γερονικολού, Κατερίνα Τσάβαλου

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου

Read More

And More