Οι celebrities ένωσαν τις δυνάμεις τους και ονειρεύονται να… αλλάξουν τον κόσμο! [pics]

Μια ξεχωριστή και φιλόδοξη προσπάθεια με γνώμονα την αφύπνιση των νέων έχει ξεκινήσει το The END Concept, το οποίο αποτελεί μια νέα κοινωνική δράση με στόχο την ανάδειξη και την ενίσχυση της παιδικής και εφηβικής δυνατότητας. Επιστρατεύοντας μάλιστα μια σειρά από γνωστά παραμύθια και έχοντας την βοήθεια Ελλήνων καλλιτεχνών το συγκεκριμένο Project ασχολείται με 12 σύγχρονα ζητήματα που αντιμετωπίζει η κοινωνία μας, και κυρίως οι νέοι άνθρωποι, με σκοπό να μας εξοπλίσουν με γνώση και δύναμη να θέσουμε ένα ηχηρό «τέλος» σε όσα μας κρατούν πίσω!

Και κάπως έτσι, το απόγευμα της Τρίτης πραγματοποιήθηκε μια ξεχωριστή εκδήλωση στο Athenaeum Palace Luxury Suites, με επώνυμους καλεσμένους, έχοντας ως στόχο τη διαδραστική παρουσίαση του THE END Concept.

Η γυναίκα που εμπνεύστηκε το εν λόγω εγχείρημα, η Έλενα Γεωργανά, υποδέχτηκε τους επώνυμους φίλους της σε ένα event για καλό σκοπό. Ανάμεσα σε αυτούς που έδωσαν το παρών ήταν: η Κατερίνα Γερονικολού, ο Μελέτης Ηλίας, η Κατερίνα Γκαγκάκη, η Τάμτα, η Ευριδίκη, ο Στέλιος Κουδουνάρης και άλλοι.

Ρενέ Στυλιάρα, Κατερίνα Γερονικολού, Έλενα Γεωργανά, Αναστασία Καραγιαννοπούλου

Το THE END Concept έχει ως σκοπό να εμπνεύσει όλους μας, ότι μπορούμε να βάλουμε ένα τέλος σε όσα μας κρατούν πίσω στη ζωή, να επιλέξουμε και να έχουμε ακριβώς τη ζωή που θέλουμε, με μοναδικό οδηγό τη δύναμη που κρύβουμε μέσα μας!

Στο κέντρο του φιλόδοξου αυτού εγχειρήματος βρίσκεται ένα σπουδαίο βιβλίο, ένα «εγχειρίδιο» γνώσης για τους μεγάλους και έμπνευσης για τους νεότερους. Το βιβλίο, το οποίο θα είναι σε λίγες ημέρες διαθέσιμο στην ηλεκτρονική του μορφή, συμβαδίζει απόλυτα με την εποχή και επιστρατεύει σύγχρονες τεχνολογίες (όπως αυτή του Augmented Reality) για να προσεγγίσει με ανατρεπτικό τρόπο τους νέους.

Μελέτης Ηλίας

Κατερίνα Γκαγκάκη

20 καταξιωμένοι καλλιτέχνες και πάνω από 30 κορυφαίοι επαγγελματίες, συμμετέχουν στην ενέργεια αυτή, κάνοντας εφικτή μία εντυπωσιακή οπτικοποίηση των ιστοριών και των σύγχρονων συμβολισμών τους, και μας θυμίζουν πως στη δική μας ζωή, εμείς είμαστε οι αυθεντικοί ήρωες.

Δώδεκα σύγχρονες ιστορίες, γράφονται από πλήθος συγγραφέων, με έμπνευση από 12 κλασσικά παραμύθια, και μέσω νέων επίκαιρων συμβολισμών, «μιλούν» τη γλώσσα των νέων και τους δίνουν τη δυνατότητα να επιλέξουν την πλοκή τους, να ορίσουν την εξέλιξή τους, και να καθορίσουν το επιθυμητό τέλος τους!

Στον πυρήνα όλου αυτού του concept, η μοναδική ιστορία του Αιώνιου Παιδιού, που με δυνατούς συμβολισμούς μας δείχνει πόσο υπέροχο μπορεί να γίνει το… «ταξίδι» της δικής μας ζωής, αν πιστέψουμε στον αυθεντικό εαυτό μας και δεν σταματήσουμε να εξελίσσουμε το Παιδί μέσα μας!

Τα 12 κλασσικά παραμύθια που παρέχουν συμβολισμούς και τα 12 σύγχρονα θέματα που αναπτύσσονται:

Η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων: Εξαρτήσεις

Η Κοκκινοσκουφίτσα: Κίνδυνοι Ίντερνετ

Η Μικρή Γοργόνα: Στερεότυπα Φύλου

Η Χιονάτη και οι 7 Νάνοι: Ρατσισμός

Κουασιμόδος & Σταχτοπούτα: Εκφοβισμός

Αλαντίν: Υλισμός

Ο Μόγλης: Καταστροφή του Περιβάλλοντος

Η Πεντάμορφη & το Τέρας: Επιφανειακές Σχέσεις

Χάνσελ & Γκρετέλ: Ενδοοικογενειακή Βία

Η Ωραία Κοιμωμένη: Κατάθλιψη

Ο Τζακ και η Φασολιά: Ανασφάλεια για το Μέλλον

Ο Αυλητής του Χάμελιν: Η επιρροή των Social Media

Δες φωτογραφίες:

Κατερίνα Γερονικολού

Κατερίνα Γερονικολού, Μελέτης Ηλίας

Τάμτα

Κατερίνα Γερονικολού, Έλενα Γεωργανά

Ευριδίκη

Τζώρτζια Βαΐνά, Ραμόνα Βλαντή

Στέλιος Κουδουνάρης

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος, Papadakis Press

Read More