Οι celebrities ετοιμάζουν συγκέντρωση κατά του νομοσχεδίου για θανάτωση των αδέσποτων στη Ρουμανία!

Την ευαίσθητη πλευρά τους δείχνουν οι επώνυμοι της ελληνικής showbiz και ετοιμάζουν ειρηνική συγκέντρωση κατά του νομοσχεδίου για θανάτωση των αδέσποτων στη Ρουμανία!
Η συγκέντρωση διαμαρτυρίας θα γίνει την Τετάρτη 18/9/2013 στις 7 το απόγευμα έξω από την Πρεσβεία Ρουμανίας και οι επώνυμοι ξεκίνησαν ήδη την εκστρατεία ενημέρωσης μέσω των social media.

Από τους πρώτους που κινητοποιήθηκαν κατά αυτού του νομοσχεδίου ήταν η Εριέττα Κούρκουλου που έχει δείξει την αγάπη της για τα ζώα και έχει δημιουργήσει το φιλοζωικό οργανισμό “Save a Greek Stray”.
Ακόμη, η Δούκισσα Νομικού, ο Κώστας Μαρτάκης, η Χριστίνα Σάλτη και πολλοί άλλοι φρόντισαν να ενημερώσουν τους διαδικτυακούς φίλους τους για το νομοσχέδιο της Ρουμανίας που υπερψηφίστηκε και έβαλαν στα προφίλ τους τη φωτογραφία με το “Red Card for Roumania” ως ένδειξη διαμαρτυρίας.

Παράλληλα, εκτός από την ειρηνική συγκέντρωση προγραμματίζεται και ταξίδι στη Ρουμανία με στόχο τη διαμαρτυρία απέναντι σε αυτό το νομοσχέδιο, που στέλνει στην κρεμάλα τα αδέσποτα. Ήδη, η Εριέττα Κούρκουλου με την ομάδα της έχει ξεκινήσει τη δημιουργία των πανό διαμαρτυρίας.
Αξίζει να αναφέρουμε πως το νομοσχέδιο, που εγκρίθηκε με 266 ψήφους υπέρ, 23 κατά και 20 αποχές, προβλέπει “ευθανασία” στα αδέσποτα αν δεν τα ζητήσει κάποιος εντός 14 ημερών από τη σύλληψή τους.

Αφορμή για την κατάθεση του συγκεκριμένου νομοσχεδίου ήταν ο θάνατος ενός παιδιού, το οποίο δάγκωσαν σκύλοι κοντά σε ένα πάρκο της ρουμανικής πρωτεύουσας. Στο Βουκουρέστι εκτιμάται πως υπάρχουν περίπου 40.000 αδέσποτα σκυλιά και το ζήτημα αποτελεί διαχρονικά θέμα αντιπαράθεσης στη Ρουμανία.
Δες φωτογραφίες:

Read More

And More