Merry Christmas!

Οι celebrities φωτογραφίζονται για το ΤLIFE και μας λένε τα καλύτερα και χειρότερα Χριστούγεννά τους

Μπορεί τα φετινά Χριστούγεννα να μην είναι από τα καλύτερα της ζωής μας, σίγουρα όμως θα τα θυμόμαστε για πολλά πολλά χρόνια γιατί ήταν διαφορετικά από όλα όσα τουλάχιστον ζήσαμε μέχρι τώρα! Το θέμα είναι και αυτά τα διαφορετικά Χριστούγεννα να τα περάσουμε με αγαπημένα πρόσωπα έστω και λιγότερα από άλλες φορές και να είναι γεμάτα αγάπη!

Το TLIFE, σου εύχεται ολόψυχα Καλά Χριστούγεννα, με υγεία και αγάπη και του χρόνου καλύτερα! Γι΄αυτά τα …αλλιώτικα Χριστούγεννα ζητήσαμε από νέους ανθρώπους, αγαπημένα πρόσωπα της showbiz, της μουσικής, της τηλεόρασης και του Internet, να θυμηθούν για μας τα καλύτερα, τα χειρότερα αλλά και τα ιδανικά Χριστούγεννα για τον καθένα και οι απαντήσεις τους έχουν μεγάλο ενδιαφέρον!

Η pop idol και σέξι Josephine με το κάθε τραγούδι της να γίνεται επιτυχία, η ταλαντούχα και ξεχωριστή Κόνι Μεταξά, ο μοναδικός κι ανατρεπτικός χορογράφος Τάσος Ξιαρχό, η δημοφιλής Χριστίνα Σάλτη με τις λαϊκές επιτυχίες, ο κούκλος του My Style Rocks, Σπύρος Νικολαΐδης, η επιτυχημένη make up artist και μοντέλο Κατερίνα Πεφτίτση που γνωρίσαμε από το GNTM, το μοντέλο με διεθνή καριέρα και παρουσιαστής Στηβ Μιλάτος, η zodiac memes expert που «τρελαίνει» το Instagram και το YouTube, Αγγελική Μανουσάκη ο Rafael Kas, ο Έλληνας με τους περισσότερους followers στο Tik Tok και ο δημοφιλής TikTokερ Νίκος Γιαννουλίδης (Nickos Gian) που με τα videos του γίνεται πάντα viral, μιλάνε στο TLIFE για τα καλύτερα, τα χειρότερα αλλά και τα ιδανικά Χριστούγεννά τους!

Josephine

Καλύτερα: Τα πιο αξέχαστα Χριστούγεννα μου ήταν όταν ήμουν παιδί και μπορούσα να περνάω το χρόνο μου μαζί με την γιαγιά και τον παππού, ξέγνοιαστα, γεμάτα αγάπη , παιχνίδια και όμορφες στιγμές Αυτό για μένα θα πει Χριστούγεννα.

Χειρότερα: Δεν υπάρχουν άσχημα Χριστούγεννα για μένα! Απλά, να σας πω ότι τα τελευταία 7 χρόνια, Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά κάνω πάντα στα νυχτερινά μαγαζιά όπου εμφανίζομαι.

Ιδανικά: Τα ιδανικά Χριστούγεννα για μένα θα ήταν να έχω όλη την οικογένεια μου μαζί, αγαπημένη, με υγεία και να περνάμε όμορφες στιγμές! Αυτό εύχομαι και σε όλο τον κόσμο, ειδικά τώρα σ’ αυτές τις δύσκολες εποχές που ζούμε και αν μπορούμε να βοηθήσουμε κάποιον που το έχει ανάγκη ή να κάνουμε μία καλή πράξη ας το κάνουμε! Εύχομαι καλά Χριστούγεννα σε όλους και καλές γιορτές

Konnie Metaxa

Τα καλύτερα Χριστούγεννα είναι με τραπέζι στο σπίτι με όλες τις φίλες μου! Μόνο για κορίτσια…

Τα χειρότερα Χριστούγεννα δεν νομίζω ότι υπάρχουν. Πάντα περνάω ωραία, μαζί με τα αγαπημένα μου πρόσωπα.

Τα ιδανικά Χριστούγεννα είναι στη Νέα Υόρκη!

Χριστίνα Σάλτη

Καλύτερα Χριστούγεννα: Τα περισσότερα Χριστούγεννα τα έχω περάσει επί σκηνής, καθώς έκανα live. Όλα ήταν ξεχωριστά γιατί είναι μοναδικό συναίσθημα το να διασκεδάζεις με τον κόσμο και να νιώθεις την ενέργειά του, ειδικά τις γιορτινές μέρες. Αν έπρεπε να επιλέξω, θα επέλεγα μια Πρωτοχρονιά που έτυχε να μην δουλεύω και την πέρασα με αγαπημένα μου πρόσωπα, βιώνοντας όλο το κλίμα της προετοιμασίας για το ρεβεγιόν και διασκεδάζοντας μέχρι το πρωί!

Χειρότερα: Είναι δυνατόν να υπάρχουν χειρότερα Χριστούγεννα; Δε νομίζω! Ίσως τα φετινά, που λόγω της πανδημίας δεν μπορούμε να συγκεντρωθούμε με όλα τα αγαπημένα μας πρόσωπα, να αγκαλιαστούμε και να γιορτάζουμε μαζί.

Τα ιδανικά Χριστούγεννα είναι με αγάπη! Με όποιον κι αν τα μοιράζεσαι..

Σπύρος Νικολαΐδης

Τα καλύτερα Χριστούγεννά μου ίσως να μην έχουν έρθει ακόμη! Ίσως να ήταν και τα φετινά αν δεν υπήρχαν προβλήματα υγείας που βιώνουμε στην οικογένειά μου, αλλά και αυτό που ζει με τον covid όλος ο κόσμος. Φέτος, πάντως, γνώρισα πολύ σημαντικούς ανθρώπους στη ζωή μου που τους αγαπώ πολυ και με αγαπούν και ομορφαίνουν τη ζωή μου. Επίσης με τα φετινά Χριστούγεννα ήρθαν και πολλές επαγγελματικές επιτυχίες στη ζωή μου τις οποίες θα ανακοινώσω σύντομα και είμαι τρισευτυχισμένος λόγω αυτών.

Τα χειρότερα Χριστούγεννα μου ήταν πέρυσι. Βίωσα έναν πολύ άσχημο χωρισμό που με στιγμάτισε. Δεν καταλαβα ειλικρινά πότε ήρθαν, πότε πέρασαν… Το μόνο που μου έχει μείνει είναι ο πόνος που ένιωσα την αγαπημένη μου περίοδο κάθε χρόνου. Και, δυστυχώς, εξαιτίας της κακίας κάποιων ανθρώπων τα περσινά μου Χριστούγεννα ηταν από τις χειρότερες στιγμές στη ζωή μου κάτι το οποίο ίσως και να μη ξεχάσω ποτέ..

Ιδανικά: Τα Χριστούγεννα είναι η αγαπημένη μου περίοδος κάθε χρόνο! Γιορτινά τραγούδια, φώτα, όμορφες διακοσμήσεις παντού… Ίσως ακουστεί πολύ κοινότυπο, αλλά για μένα είναι πολύ σημαντικό να είμαι με τα αγαπημένα μου πρόσωπα και δεν με νοιάζει το που! Σπίτι, μαζί τους, με την οικογένειά μου, τραπέζια γεμάτα χαρά και μουσική… Ρομαντικές ταινίες και βόλτες στο κέντρο της πόλης, στα μαγαζιά με το αγαπημένο προσωπο αγκαλιά και ζεστή σοκολάτα στο χέρι… Χιοσμένα τοπία… Μια περίοδος γεμάτη ευκαιρίες συμφιλίωσης με τους γύρω μας, για νέες αρχές, νέους στόχους…

Tasos Xiarcho

Τα καλύτερα Χριστούγεννα ήταν όταν ακόμη ήμουν παιδί, ο Άγιος Βασίλης υπήρχε και οι γονείς μου δεν είχαν χωρίσει ακόμη. Είναι τόσο αστείο! Ήμουν στην τουαλέτα και ακούω στην οροφή έντονα βήματα. Η μητέρα μου μου φώναξε δυνατά «Τάσο, Τάσο, ο Άγιος Βασίλης». Μέχρι να μαζέψω τα βρακιά μου, ο μπαμπάς είχε προλάβει να κρυφτεί και εγώ βρήκα στην καμινάδα μια μεγάλη σακούλα με πολλά δώρα.

Τα χειρότερά μου Χριστούγεννα ήταν όταν ήμουν 18 χρόνων και επέστρεψα στο σπίτι με τον πατέρα μου μετά από 10 χρόνια. Δεν ήταν καλή επιλογή…

Τα ιδανικά Χριστούγεννα είναι τα ίσως κλισέ Χριστούγεννα. Άπλετος χρόνος, φίλοι και οικογένεια. Πολύ φαγητό και επιτραπέζια. Τα ιδανικά Χριστούγεννα δεν είναι ταξίδια και μεγάλες γιορτές. Είναι μια καλή ταινία και χαλάρωση.

Κατερίνα Πεφτίτση

Τα καλύτερα Χριστούγεννά μου ήταν όταν πίστευα στον Άγιο Βασίλη.

Τα χειρότερα είναι σίγουρα τα φετινά λόγω της πανδημίας και της καραντίνας, αλλά θα προσπαθήσω όσο μπορώ να τα αλλάξω και να γίνουν καλά.

Τα ιδανικά Χριστούγεννα θα ήταν με οικογένεια, φίλους και ανθρωπους που αγαπω μαζί και με τα ωραία παραδοσιακά φαγητά που όλοι αγαπάμε!

Steve Milatos

-Τα καλύτερα Χριστούγεννά μου ήταν τα Χριστούγεννα που μου έκαναν έκπληξη οι γονείς μου, ενώ βρισκόμουν στα Τρίκαλα. Δεν τους περίμενα γιατί δούλευαν και τελικά εμφανίστηκαν. Ήταν υπέροχα!

Τα χειρότερα Χριστούγεννα ήταν πριν πολλά χρόνια, που ήμουν στο εξωτερικό για δουλειά. Έχασα την πτήση μου και έμεινα μόνος στο αεροδρόμιο μέχρι να μπω στην επόμενη πτήση.

– Τα ιδανικά Χριστούγεννα θα ήταν αυτά με τους φίλους μου και την γυναίκα μου γύρω από ένα τζάκι. Να γελάμε και να καθόμαστε μαζί, χωρίς αποστάσεις και μάσκες!

Αγγελική Μανουσάκη

Τα καλύτερα Χριστούγεννα είναι… όλα! Τα λατρεύω τα Χριστούγεννα, είναι αιγοκερίσια!!!

Τα χειρότερα Χριστούγεννα είναι όλα τα προηγούμενα, επειδή τελείωσαν.

Τα ιδανικά Χριστούγεννα θα ήταν τα φετινά, αλλά τα «έφαγε» ο covid!

Rafael Kas

Τα καλύτερα Χριστούγεννά μου ήταν τα πρώτα Χριστούγεννα που έκανα στην Αγγλία. Ήταν μαγικά, θέλοντας και μη αναγκάζεσαι να μπεις στο χριστουγεννιάτικο πνεύμα.

Τα χειρότερα Χριστούγεννά μου ήταν όταν ήρθε ο «Άγιος Βασίλης» και του έπεσε η γενειάδα! Είδα τον μπαμπά μου! Τραυματική εμπειρία για ένα παιδί, αλλά το ξεπέρασα γρήγορα.

Τα ιδανικά Χριστούγεννα, αν και θα ήθελα να ήμουν κάπου στην Νέα Υόρκη, στην πραγματικότητα θα ήταν κοντά σε ένα τζάκι με τους ανθρώπους που αγαπάω! Χωρίς κάποιο συγκεκριμένο φαγητό, καθώς ποτέ δεν μου άρεσαν τα οικογενειακά τραπέζια, να κάθομαστε και να μιλάμε, πίνοντας ένα ωραίο κρασί.

Nickos Gian

Τα καλύτερα Χριστούγεννα μετά τον στρατό, διότι είχα στερηθεί τους ανθρωπους μου την προηγούμενη χρονιά λόγω της θητείας μου.

Τα χειρότερα είναι τα φετινά, διότι δεν θα μπορέσω να δω τον παππούλη, την γιαγιά μου και σχεδόν όλους μου τους συγγενείς εξαιτίας της πανδημίας. Κάθε χρόνο μαζευόμαστε 20-30 άτομα μέχρι το πρωι!

Τα ιδανικά Χριστούγεννα είναι χωρίς περιορισμούς! Γεμάτα αγκαλιές, γέλια και διασκέδαση με τα αγαπημένα μου πρόσωπα!

Ευχαριστούμε τις Panik Records, Panik Platinum και Panik Relations

Read More

And More