Ποιοι celebrities έδωσαν το “παρών” στην επίσημη πρεμιέρα του Παύλου Ευγγελόπουλου; [pics]

Ο Παύλος Ευαγγελόπουλος είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς της χώρας μας. Ανά περιόδους έχει πρωταγωνιστήσει τόσο σε τηλεοπτικές σειρές όσο στο θέατρο και τον κινηματογράφο. Έχει τεράστια αδυναμία στην δουλειά του  και αυτός είναι και ο λόγος που αυτή τη σεζόν επιστρέφει στο θεατρικό σανίδι με έναν μονόλογο εμπνευσμένο από αληθινή ιστορία.

Πριν λίγες μέρες, ο δημοφιλής ηθοποιός είχε πρεμιέρα στο θέατρο “Αλκμήνη” και πολλοί ήταν οι celebrities που βρέθηκαν εκεί και τίμησαν με την παρουσία τους τον πρωταγωνιστή. Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE βρέθηκε εκεί και απαθανάτισε εκείνους που έδωσαν το παρών.

Λίγα λόγια για την παράσταση:

Ο θεατρικός μονόλογος “Έφη. Από το Ευτυχία” της ψυχοθεραπεύτριας Κατερίνας Μαγγανά, θέτει επί σκηνής τον Φώτη (Παύλος Ευαγγελόπουλος), έναν άντρα που μένει ακόμα με τη μητέρα του στην Τούμπα.Είναι φορτηγατζής, σαρανταπεντάρης, φαινομενικά σκληρός αλλά με καρδιά παιδιού, που βγάζει τον καημό του για μια εξιδανικευμένη εφηβική αγάπη από την οποία ποτέ δεν κατάφερε να συνέλθει.

Σας θυμίζει κάτι; Ένα λαϊκό τραγούδι, λέτε; Την ιστορία του κολλητού σας; Εκείνη την ταινία που είδατε προχθές, με την τάδε στο ρόλο της πρωταγωνίστριας; Ίσως ναι …Ο μονόλογος αυτός είναι εμπνευσμένος από μια αληθινή ιστορία.Ο Φώτης λοιπόν, στο ​στέκι του το καφενείο, ξετυλίγει το “παραμύθι” της δικής του ζωής, σε ένα οικείο πρόσωπο της καθημερινότητας του, το νεαρό άντρα που το έχει (Νικόλας Κλωντίρας).

Μια αφήγηση- εξομολόγηση που ενώνει το κάποτε με το τώρα και έχει αφορμή την παράδοξη επανασύνδεσή του με τον έρωτα των νεανικών χρόνων που σημάδεψε τη ζωή του. Επανασύνδεση που ανατρέπει τις εύθραυστες βεβαιότητες που είχε φτιάξει για να μπορεί να συνεχίζει και να αντέχει την καθημερινότητα. Αντιμέτωπος με την πιο μεγάλη “κρίση” της ζωής του ο Φώτης μιλώντας στο φίλο, μα και στον εαυτό του, διατρέχει τις στιγμές- κλειδιά του παρελθόντος του: με τη μάνα, τον πατέρα, τον έρωτα, που τις ορίζουν η επιθυμία, αλλά και κυρίως, η ανάγκη.

Ο ήρωας του “Έφη. Από το Ευτυχία” αναρωτιέται αν ξέρει πως να συνεχίσει αλλά δεν φοβάται να ζήσει. Το τέλος μένει ανοιχτό στις προκλήσεις και τις προσκλήσεις της ζωής.

Δες τις φωτογραφίες:

Γώγω Μπρέμπου

Πάνος Κατσαρίδης, Νίκος Πολυδερόπουλος

Κατερίνα Λάσπα, Μαργαρίτα Δρούτσα

Κατερίνα Λάσπα

Θανάσης Πάτρας, Στάθης Παπούλιας

Γιώργος Γαλίτης, Μαρία Ανδρούτσου

Παύλος Ευαγγελόπουλος, Νίκος Πολυδερόπουλος

Χρύσα Κλούβα, Παύλος Ευαγγελόπουλος, Θανάσης Πάτρας

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More