Οι celebrities σε έκθεση φωτογραφίας αφιερωμένη στους τετράποδους φίλους μας! [pics]

Πριν μερικές ημέρες πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος με μεγάλη επιτυχία η έκθεση φωτογραφίας “Eyes behind bars” του φωτογράφου Νίκου Ζήκου. O φωτογράφος σε συνεργασία με την φιλοζωική οργάνωση Save a Greek Stray, αφιέρωσε την έκθεση αυτή στα αδέσποτα της Ελλάδας. Τα πορτρέτα των σκύλων ήταν τοποθετημένα πάνω σε μαύρο φόντο και με τον απαλό φωτισμό και την lounge μουσική μπορούσε ο επισκέπτης να διαβάσει την ιστορία και να διακρίνει το συναίσθημα κάθε σκύλου.

Βλέμματα χαρούμενα, δυστυχισμένα, προβληματισμένα. Αρκετοί επισκέπτες φωτογραφήθηκαν μπροστά από τη φωτογραφία που τους έκανε να αναγνωρίσουν είτε τον εαυτό τους ή το δικό τους τετράποδο φίλο. Ο στόχος του φωτογράφου επετεύχθη και το αποτέλεσμα ήταν το αναμενόμενο, η σύμπραξη της τέχνης με την κοινωνική ευαισθησία μπορεί να αποφέρει θεαματικά αποτελέσματα. Φυσικά στο πλευρό του Νίκου ήταν όλοι του οι φίλοι από την εγχώρια showbiz, όπως η Μαίρη Συνατσάκη, η Τόνια Σωτηροπούλου, η Χριστίνα Κοντοβά, ο Νίνο, η Μαρίνα Βερνίκου κ.α.

Δες φωτογραφίες:

Μαίρη Συνατσάκη

Νίκος Ζήκος – Χριστίνα Κοντοβά – Τζώνη Καλημέρης

Νίνο

Μαρίνα Βερνίκου – John Καγιούλης

Νίκος Ζήκος – Εριέττα Κούρκουλου

Τάμτα

Κατρίνα Τσάνταλη

Τόνια Σωτηροπούλου

Η φιλοζωική, μη κερδοσκοπική οργάνωση, Save a Greek Stray, τα τελευταία 5 χρόνια έχει ταχθεί στην προάσπιση των δικαιωμάτων των ζωών, καθώς και στον έλεγχο του αριθμού των αδέσποτων, διασώζοντας, στειρώνοντας και φιλοξενώντας στο καταφύγιο μας ένα μεγάλο αριθμό αδέσποτων σκύλων, που είχαν ανάγκη θεραπειών και προστασίας από τους κίνδυνους του δρόμου.

Φωτογραφίες: Panoulis

Read More

And More