Οι celebrities σε κοσμική βάφτιση στην Πάρο! Φωτογραφίες

Ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο πέρασαν οι εκπρόσωποι της εγχώριας showbiz, οι οποίοι ταξίδεψαν για λίγο στην Πάρο! Αφορμή για την μικρή καλοκαιρινή τους εξόρμηση στάθηκε η βάφτιση του μονάκριβου γιου των γνωστών πλαστικών χειρουργών, Θανάση Αθανασίου και Ντόλυ Φατσέα. Ο νεοφώτιστος πήρε το όνομα Λεωνίδας-Αθανάσιος, ενώ για τη βάφτιση του στήθηκε… τριήμερος εορτασμός!

Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε στο γραφικό εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου στην Πάρο, ενώ νονοί του μικρού Λεωνίδα, ήταν η κα Άννα Πασσιά Λογοθέτη και η κα Μαρίνα Λεοντίτση Στέγγου. Η βάπτιση τελέστηκε παρουσία πλήθους συγγενών και αγαπημένων φίλων του ζευγαριού που ταξίδεψαν από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό για να ευχηθούν στον νεοφώτιστο Λεωνίδα.

Μετά το μυστήριο της βάπτισης ακολούθησε δεξίωση. Ανάμεσα στους δεκάδες καλεσμένους ήταν και οι τραγουδιστές και κουμπάροι του ζευγαριού, Nίκος Κουρκούλης και Κέλλυ Κελλεκίδου που απογείωσαν το κέφι με τις πολλές επιτυχίες τους, ενώ όλο τον κόσμο διασκέδασε με ένα εκρηκτικό live performance το συγκρότημα “Alcatrash”. Ανάμεσα στους συγγενείς και φίλους του ζευγαριού, διακρίναμε τους, Γωγώ Μαστροκώστα και Τραϊανό Δέλλα, την Αννίτα Ναθαναήλ, τον Τζώνη Καλημέρη με την Χριστίνα Κοντοβά, την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, την Στέλλα Δημητρίου και την Αλεξάνδρα Κατσαΐτη.

Δες φωτογραφίες:

Κέλλυ Κελεκίδου-Ντόλυ Φατσέα-Γωγώ Μαστροκώστα

Θανάσης Αθανασίου-Ντόλυ Φατσέα-Άννα Πασσιά Λογοθέτη-Μαρίνα Λεοντίτση Στέγγου

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Χριστίνα Κοντοβά-Στέλλα Δημητρίου-Γωγώ Μαστροκώστα-Σαμάνθα Αποστολοπούλου-Στάλω Ηλία

Άννα Πασσιά Λογοθέτη-Λεωνίδας Αθανάσιος Αθανασίου-Μαρίνα Λεοντίτση Στέγγου

Λεωνίδας Αθανάσιος Αθανασίου-Τραϊανός Δέλλας

Τραϊανός Δέλλας-Λεωνίδας Αθανάσιος Αθανασίου-Γωγώ Μαστροκώστα

Ντόλυ Φατσέα-Λεωνίδας Αθανάσιος Αθανασίου-Αλέγκρα Αθανασίου-Κωνσταντίνα Σπυροπούλου-Θανάσης Αθανασίου-Τζώνη Καλημέρης-Χριστίνα Κοντοβά

Τζώνη Καλημέρης-Χριστίνα Κοντοβά

Αννίτα Ναθαναήλ-Ντόλυ Φατσέα-Κέλλυ Κελεκίδου-Μαρίνα Λεοντίτση Στέγγου

Βασίλης Χήτος-Caroline de Souza-Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Ντόλυ Φατσέα-Λεωνίδας Αθανάσιος Αθανασίου-Ραφαήλ Κουρκούλης-Νίκος Κουρκούλης

Γωγώ Μαστροκώστα-Κέλλυ Κελεκίδου

Ντόλυ Φατσέα-Αλεξάνδρα Κατσαΐτη

Νίκος Κουρκούλης

Τζώνη Καλημέρης-Χριστίνα Κοντοβά-Ντόλυ Φατσέα-Στέλλα Δημητρίου-Σαμάνθα Αποστολοπούλου-Θανάσης Αθανασίου-Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More