Οι celebrities σε λαμπερό opening party νέου καταστήματος στην καρδιά της Γλυφάδας! Φωτογραφίες

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του Superdry Store, με ένα μοναδικό shopping party, από το οποίο πραγματικά δεν έλειπε κανείς! Επώνυμοι καλεσμένοι από τον επιχειρηματικό, αθλητικό και καλλιτεχνικό κόσμο της Αθήνας, βρέθηκαν στο grand opening του καταστήματος, ψώνισαν μοναδικά κομμάτια από τις συλλογές Superdry και Superdry Sport και διασκέδασαν με τους REC που ξεσήκωσαν τον κόσμο με ένα μοναδικό live act. Μάλιστα, τη μουσική επιμέλεια της εκδήλωσης ανέλαβε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Ανάμεσα στους celebrities που έδωσαν το παρών ήταν, μεταξύ άλλων, η Ευαγγελία Αραβανή, η Ελένη Πετρουλάκη, η Νόνη Δούνια, η Φλορίντα Πετρουτσέλι, ο Κώστας Σόμμερ, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, η Σάσα Μπάστα κ.α.

Δες όλες τις φωτογραφίες:

Τζένη Τζιβεριώτη

Η Μαρίλη Γεραβέλη, διευθύντρια Marketing στη Shop and Trade, η Ελβίνα Τουρκομάνη, Marketing Executive στη Shop and Trade και η Θέτις Πεχλιβανίδη υπεύθυνη Marketing για τη Superdry μαζί με την Superdry team του καταστήματος στη Γλυφάδα

Η Νόνη Δούνια με τον γιο της

Μαρίλη Γεραβέλη, διευθύντρια Marketing στη Shop and Trade – Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου – Σπύρος Μανάκος – Elizabeth Malafeeva – Τάμτα Μαστοράκη – Στέλλα Γιαμπουρά

Τζώρτζια Βαϊνά – Άντζυ Ανδριτσοπούλου

Άρης Λουμάκης – Δημήτρης Ουγγαρέζος – Χάρης Σιανίδης –  Ξένια Evven – Mike Βασιλειάδης

Δημήτρης Ουγγαρέζος – Έλενα Παπαβασιλείου

Στο νέο χώρο των Νοτίων Προαστίων, οι φανατικοί του αγαπημένου brand θα ανακαλύψουν την πλήρη καλοκαιρινή συλλογή SS19 με μοναδικά κομμάτια για όλες τις ώρες. Dip dye υφάσματα, λαχούρια, ψυχεδελικά μοτίβα, εξωτικά χρώματα, κομμάτια με τεράστια, funky logo, ανάλαφρα καλοκαιρινά look αλλά και sport navy επιλογές σας περιμένουν στον νέο χώρο στην καρδιά της Γλυφάδας.

Δημήτρης Αλεξάνδρου – Έλενα Παπαβασιλείου – Χάρης Σιανίδης – Μέμος Μπεγνής

Τραϊάνα Ανανία

Ευαγγελία Αραβανή

Ευαγγελία Αραβανή – Χάρης Σιανίδης

Φλορίντα Πετρουτσέλι – Μαρία Λουίζα Βούρου

Δημήτρης Αλεξάνδρου – Ηλίας Γκότσης – Σόφη Πασχάλη – Κώστας Κοκκινάκης

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου – Δημήτρης Αλεξάνδρου – Κώστας Σόμμερ

Μάνος Κατσαμπούρης – Σάσα Μπάστα

Νάνσυ Παραδεισανού

Λάμπρος Παπακώστας – Ελένη Πετρουλάκη – Χάρης Σιανίδης

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More