Οι celebrities στα εγκαίνια του πρώτου καταστήματος ενέργειας γνωστής εταιρείας! Φωτογραφίες

Οι celebrities στα εγκαίνια του πρώτου καταστήματος ενέργειας γνωστής εταιρείας! Φωτογραφίες | tlife.gr

Μια ξεχωριστή μέρα πέρασαν το πρωί του Σαββάτου, οι εκπρόσωποι της εγχώριας showbiz! Η “ΖeniΘ”, ο 1ος πάροχος ολοκληρωμένης ενέργειας στην Ελλάδα πραγματοποίησε τα εγκαίνια του πρώτου της ενεργειακού καταστήματος στην Αττική και συγκεκριμένα στην Κηφισιά, παρουσία πολλών επώνυμων καλεσμένων από τον καλλιτεχνικό, αθλητικό, και δημοσιογραφικό χώρο της Αθήνας που έσπευσαν να ενημερωθούν για τις υπηρεσίες και τις προσφορές της εταιρείας.

Δυναμικό παρών στα εγκαίνια έδωσαν οι ambassadors της εκδήλωσης Μαρία Κορινθίου και Φλορίντα Πετρουτσέλι αλλά και πολλοί αγαπημένοι παίκτες της εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου. Ανάμεσα στους επώνυμους που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση ήταν ο Πέτρος Κωστόπουλος, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, ο Ρένος Χαραλαμπίδης, η Βίκυ Κάβουρα, η Ραμόνα Βλαντή κ.α.

Δες όλες τις φωτογραφίες:

Ρένος Χαραλαμπίδης-Χάρης Σιανίδης
Φλορίντα Πετρουτσέλι-Σαμάνθα Αποστολοπούλου-Πηνελόπη Αναστασοπούλου
Φλορίντα Πετρουτσέλι-Μάνος Εξαρχουλάκος -Γιώργος Θωμάκος, Δήμαρχος Κηφισιάς-Pietro Galizzi,Member of BoD-Federico Regola-Μαρία Κορινθίου
Πηνελόπη Αναστασοπούλου-Μαρία Κορινθίου
Νάνσυ Παραδεισανού-Πηνελόπη Αναστασοπούλου-Δημήτρης Ουγγαρέζος

Πηνελόπη Αναστασοπούλου-Μαρία Κορινθίου-Ναταλία Δραγούμη
Ρένος Χαραλαμπίδης-Βίκυ Κάβουρα-Πέτρος Κωστόπουλος-Μάνος Εξαρχουλάκος
Τζώρτζια Βαϊνά-Pietro Galizzi-Ραμόνα Βλαντή-Στέλλα Δημητρίου-Σαμάνθα Αποστολοπούλου
Φλορίντα Πετρουτσέλι-Νάνσυ Παραδεισανού-Χάρης Σιανίδης-Γιώργος Αυτιάς
Γιώργος Αυτιάς-Πέτρος Κωστόπουλος
Εύη Βατίδου
Τζώρτζια Βαϊνά-Ραμόνα Βλαντή
Κατερίνα Κούτρη-Τραϊάνα Ανανία-Στέλλα Γιαμπουρά
Φλορίντα Πετρουτσέλι – Μάνος Εξαρχουλάκος – Γιώργος Θωμάκος -Pietro Galizzi- Federico Regola-Μαρία Κορινθίου

Την εκδήλωση εγκαινίασε ο κος Μάνος Εξαρχουλάκος, Διευθυντής Μarketing και Επικοινωνίας, απευθύνοντας χαιρετισμό και επισημαίνοντας: «Είμαστε ο 1ος πάροχος ολοκληρωμένης ενέργειας στην Ελλάδα με εκατοντάδες χιλιάδες πελάτες να μας εμπιστεύονται και δεν θα μπορούσαμε να μην έχουμε και φυσική παρουσία στην Αττική. Στο πλαίσιο της υλοποίησης της υπόσχεσής μας για την πανελλαδική μας επέκταση, βρισκόμαστε εδώ με το πρώτο μας ενεργειακό κατάστημα. Θεωρούμε ότι είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για τους καταναλωτές να μας επισκεφτούν και να αναλύσουμε από κοντά τη μεγάλη γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών της ZeniΘ που ταιριάζουν περισσότερο στις ανάγκες τους, με οφέλη για τον οικογενειακό τους προϋπολογισμό».

Φωτογραφίες: NDP

READ more