Οι celebrities στα Hair Awards 2019 στο Μέγαρο Μουσικής [pics]

Για τέταρτη συνεχή χρονιά, γνωστό περιοδικό  διοργάνωσε  μια λαμπρή τελετή στο Μέγαρο Μουσικής, την απονομή των Hair Awards 2019 και πολλοί  γνωστοί Έλληνες από τον καλλιτεχνικό, επιχειρηματικό & δημοσιογραφικό κόσμο της Αθήνας αλλά και πλήθος κόσμου που έσπευσε να παρακολουθήσει την τελετή. Η Διευθύντρια Έκδοσης του περιοδικού καλωσόρισε με μεγάλη χαρά όλους τους παρεβρισκόμενους και παρουσίασε τα εντυπωσιακά catwalks του φετινού διαγωνισμού για τις καλύτερες κομμωτικές δημιουργίες, όπου 24 φιναλίστ έλαβαν μέρος σε οκτώ κατηγορίες.

Στόχος των φετινών βραβείων ήταν να αναδειχθούν και να επιβραβευτούν οι καλύτερες κομμωτικές δημιουργίες στην Ελλάδα, ενώ παράλληλα αποσκοπoύσαν στην ανακάλυψη νέων ταλέντων και στην αναγνώριση των καλύτερων επαγγελματιών. Η αξιολόγηση και η βαθμολόγηση των νικητών έγινε με αξιοπιστία, μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας, από μια διεθνή επιτροπή.

Μεταξύ των celebrities που έδωσαν το παρών ήταν ο Πέτρος Κωστόπουλος, η Νόνη Δούνια, η Δήμητρα Λιάνη, ο Μέμος Μπεγνής, η Πηνελόπη Ανασταροπούλου, ο Κώστας Καραφώτης, η Ραμόνα Βλαντή και ο Κώστας Φραγκολιάς.

Δες φωτογραφίες:

Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου-Φρύνη Λάτου

Κώστας Καραφώτης-Μέμος Μπεγνής-Χάρης Σιανίδης-Κωνσταντίνος Χριστοφόρου

Ηλίας Ζάρμπαλης-Δημήτρης Στρέπκος-Νόνη Δούνια-Κώστας Φραγκολιάς

Τζώρτζια Βαϊνά-Ραμόνα Βλαντή

Φρύνη Λάτου-Βαγγέλης Παπαλιός-Πέτρος Κωστόπουλος-Κωνσταντίνος Παπαλιός

Πέτρος Κωστόπουλος-Φρύνη Λάτου-Πηνελόπη Αναστασοπούλου-Ευριπίδης Γουργουλίδης 

Νόνη Δούνια-Δημήτρης Στρέπκος

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More