Οι celebrities στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του Κώστα Κρομμύδα! Φωτογραφίες

“Μη με λησμόνει” είπαν οι επώνυμοι της ελληνικής showbiz το βράδυ της Τετάρτης στο κέντρο της Αθήνας και βρέθηκαν στο cafe του Public για την παρουσίαση του νέου βιβλίου του Κώστα Κρομμύδα.
Ο γνωστός ηθοποιός και συγγραφέας -μετά την μικρή περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του- ξεκίνησε την πρώτη μεγάλη παρουσίαση του νέου του βιβλίου που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις “Διόπτρα”.

Αφιερωμένο στην μαθήτρια του Βιβή, που έφυγε από τη ζωή, συγκινημένος ο Κώστας Κρομμύδας μίλησε για το νέο του βιβλίο αναφέροντας: “Μέσα στο βιβλίο θα ανακαλύψετε και το χαρακτήρα που εμπνεύστηκε από τη Βιβή. Όταν την είχα δει στο νοσοκομείο και της είχα πάει να διαβάσει το πρώτο κεφάλαιο μου είχε πει: “Με αυτά που κάνεις, αν μου φέρνεις κεφάλαιο κεφάλαιο να διαβάζω θα με κρατήσεις στη ζωή”. Αυτή είναι μαι φράση που δεν θα ξεχάσω ποτέ, είναι σημάδι για εμένα. Την Βιβή την χάσαμε, αλλά άφησε πίσω την ζωντάνια και την επιθυμία να ζήσει όσο περισσότερο μπορεί”.

Ενώ, στη συνέχεια ευχαρίστησε όλους όσους τον στήριξαν και βρέθηκαν εκεί, με την Κατερίνα Γκαγκάκη σε ρόλο συντονιστή της βραδιάς, την Ζέτα Δούκα να διαβάζει αποσπάσματα του βιβλίου -και να δίνει υπόσχεση πως θα βρεθεί και σε άλλες παρουσιάσεις του βιβλίου σε όλη την Ελλάδα-
Ακόμη για το βιβλίο μίλησαν η τηλεκριτικός Τίνα Μεσσαροπούλου, ο στιχουργός Γιώργος Θεοφάνους, η δημοσιογράφος Βίκυ Χαντζή, η Πρόεδρος του iforU Δανάη Μπεζαντάκου και ο επικοινωνιολόγος Αντώνης Κοκολάκης.

Ξεχωριστή στιγμή της παρουσίασης το live τραγούδι εμπνευσμένο από το “Μη με λησμόνει” που τραγούδησε η Ζωή Παπαδοπούλου, ενώ ο Φοίβος Μποζάς έπαιξε σαξόφωνο.

Ακόμη, από τους πρώτους που βρέθηκαν στο πλευρό του Κώστα ήταν η σύζυγός του Μαρίνα Γιώτη, ο Θανάσης Ευθυμιάδης, ο Σωκράτης Αλαφούζος, ο Μιχάλης Μαρκάτης και άλλοι…
Δες φωτογραφίες:

Ζέτα Δούκα, Κατερίνα Γκαγκάκη

Κώστας Κρομμύδας με την σύζυγό του Μαρίνα Γιώτη

Θανάσης Ευθυμιάδης

Κώστας Κρομμύδας, Ζέτα Δούκα

Κώστας Κρομμύδας

Ζέτα Δούκα, Σωκράτης Αλαφούζος

Μιχάλης Μαρκάτης

Μάγδα Τσέγκου, Κώστας Κρομμύδας

Στιγμές από την παρουσίαση

Read More

And More